Вхід | Реєстрація

Декларування доходів та витрат державними службовцями за 2013 рік

У відповідності до Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», до 1 квітня державними службовцями необхідно подати за місцем роботи Декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру. Суб'єктами декларування в органах Пенсійного фонду є всі державні службовці.

Вказані особи повинні декларувати не лише свій майновий стан, більшість значних видатків, фінансові зобов'язання, а і членів своєї сім'ї.

Суб'єкти декларування, які не мали можливості подати до 1 квітня за місцем роботи декларацію за минулий рік через перебування у відпустці в зв'язку з вагітністю та пологами або для догляду за дитиною, через тимчасову непрацездатність, перебування за межеми України, під вартою, надають її до 31 грудня.

Суб'єкти декларування, які звільняються або іншим чином припиняють діяльність, пов'язану з виконанням функцій держави, подають Декларацію за період, не охоплений раніше поданими Деклараціями.

Суб'єкти декларування, які звільнилися або іншим чином припинили діяльність, пов'язану з виконанням функцій держави, зобов'язані протягом одного року (до 1 квітня наступного за звітним року) подати за своїм останнім місцем роботи Декларацію за минулий рік, за формою і в порядку визначеному Законом.

Особа, яка претендує на заняття посади державного службовця, до призначення на відповідну посаду також подає в установленому законом порядку Декларацію за минулий рік до служби персоналу територіального управління Пенсійного фонду.

У березні 2014 року управління Пенсійного фонду України в Кобеляцькому районі здійснило організаційну роботу щодо заповнення державними службовцями установи Декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2013 рік. Упродовж цього часу посадовим особам управління надавалась всебічна консультаційна допомога головним спеціалістом із питань запобігання та виявлення корупції Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області щодо правильності заповнення декларації.

З метою забезпечення необхідної ефективності та відкритості при здійсненні заходів щодо запобігання та протидії корупції в I кварталі 2014 року з працівниками установи проведено 9 занять та 3 тематичні наради.

Згідно з законодавством, усі державні службовці управління до 1.04.2014 року подали Декларації. Усього про свої доходи прозвітувалися 27 осіб, які перебувають у трудових відносинах.


Автор: Ю. Г. Гармаш, уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції управління ПФУ в Кобеляцькому районі


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 травня 2014, 08:48 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації