Вхід | Реєстрація

З боргами за бензин освітяни розрахувались

Проте залишається під питанням, чи знайдуться кошти, аби профінансувати паливно-мастильні матеріали до кінця року.

Тиждень тому під час щотижневої апаратної наради Кобеляцької райдержадміністрації начальник районного відділу освіти Наталія Коваль поскаржилась на те, що у її відомстві залишилось паливно-мастильних матеріалів лише на один тиждень. І якщо в терміновому порядку не заплатити постачальникам у якості погашення боргів 48 тисяч гривень, то під загрозою зриву опиниться навчальний процес у школах. Адже не буде чим заправляти шкільні автобуси, якими возять дітей.

Через тиждень ми вирішили поцікавитись у Наталії Мефодіївни, чи вирішилась проблема з відсутністю паливно-мастильних матеріалів і чи немає сьогодні складнощів із підвезенням дітей до навчальних закладів.

Наталія Коваль розповіла, що учнів підвозять до шкіл, як і раніше. Проте додала, що для того, аби завершити навчальний рік, відомству необхідно чотири тонни дизельного палива та стільки ж бензину.

— Тендер виграла заправна станція «Тат-нафта», — каже начальник відділу освіти. — На найближчі три дні дітей є чим підвозити. Але я думаю, що це питання вирішиться і надалі, аби якось завершити навчальний рік. На сьогодні ми розрахувалися з боргами за вже використані паливно-мастильні матеріали. Тепер нам виписали нові рахунки. І я сподіваюся, що їх також профінансують.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 травня 2014, 10:27 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації