Вхід | Реєстрація

На Полтавщині невідомий намагався відбити у силовиків затриманих сепаратистів

На Полтавщині невідомий намагався відбити у силовиків затриманих сепаратистів

На в'їзді до селища Решетилівка Полтавської області було скоєно напад на конвой, який етапував затриманих за сепаратизм з Донецька в Київ.

Про це повідомляє прес-служба МВС в Полтавській області.

Працівники спецпідрозділу МВС здійснювали конвоювання затриманих сепаратистів. Коли вони в'їжджали в Решетилівку, невідомий чоловік на ВАЗ-2121 намагався перешкодити руху конвойної колони.

"Це було розцінено як напад на конвой і було застосовано вогнепальну зброю. Чоловік, який перебував у салоні "Ниви", загинув", - йдеться в повідомленні.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група міліції та прокуратури, а також обласне керівництво всіх правоохоронних відомств.

"Подальше розслідування буде здійснювати прокуратура, яка надасть адекватну правову оцінку даному факту", - йдеться в повідомленні.

Водночас агенство 112.ua з посиланням на інформацію від правоохоронців повідомляє, що напад на спецпідрозділ МВС "Азов", яке конвоювало затриманих, було скоєно на автозаправній станції. З автомобіля "Нива" в правоохоронців був відкритий вогонь, імовірно, з мисливського карабіна "Сайга".


Автор: «ТСН»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 травня 2014, 20:42 | Решетилівка | Надзвичайне


1. народ1111 / 8 травня 2014, 22:19
люди в Кобеляках гудят--що по обіді в четверг в районі ЛЕВАДИ були помічені автомобіді з озброєними людьм що це--- нагнітання обстановки в тихому містечку
2. Просто Вася / 9 травня 2014, 03:25
1.народ1111
«люди в Кобеляках гудят--що по обіді в четверг в районі ЛЕВАДИ були помічені автомобіді з озброєними людьм що це--- нагнітання обстановки в тихому містечку»

Брехні. Був там пообіді - не бачив нічого такого.
3. Ясен / 9 травня 2014, 07:57
Що скажеш,дурнів у нас всеж більше ніж сепаратистів.
4. Людмила / 9 травня 2014, 11:54
Це точно... Просто дурень та і все.
5. Волоська Ольга / 9 травня 2014, 14:10
Працівники спецпідрозділу МВС здійснювали конвоювання затриманих сепаратистів. Коли вони в’їжджали в Решетилівку, невідомий чоловік на ВАЗ-2121 намагався перешкодити руху конвойної колони
На в"їзді до смт. Решетилівка розстріляно колишнього працівника ДАІ, який працював охоронником Колотія. Випадкова, безглузда смерть. Отепер вірю, що ТСН бреше.
6. мешканец / 9 травня 2014, 14:24
5.Волоська Ольга
«Отепер вірю, що ТСН бреше.»

Ольга, конечно, врёт! С праздником!
7. Чудо Юдо / 9 травня 2014, 15:18
5.Волоська Ольга
«На в"їзді до смт. Решетилівка розстріляно колишнього працівника ДАІ, який працював охоронником Колотія. Випадкова, безглузда смерть. Отепер вірю, що ТСН бреше.»

Як це працівник-ДАІ-охоронець? ПРосто охоронець місцевий. І що у новині збрехали? Він виїхав напереріз конвою? Виїхав (в крайньмоу випадку міліція так заявляє). Військові, на нервах, відкрили вогонь? Відкрили. І всі ЗМІ відразу написали, що це був напад на конвой, а розбираються вже потім. Єдине про що накосячили, так це про те що він стріляв, але ж такі чутки виникають миттєво і відразу перевірити їх не має можливості.
Ну а взагалі так, ТСН бреше, та дуже часто подає неперевірену інформацію. Як і БУДЬ-ЯКІ ЗМІ

А смерть безглузда....
8. Волоська Ольга / 9 травня 2014, 15:41
7.Чудо Юдо
«Як це працівник-ДАІ-охоронець? »

Я ж написала - колишній працівник ДАІ. Військові на нервах відкрили вогонь.Це теж говорить само за себе. Люди на нервах. А сюжет ТСН я розцінюю як гонитву за гарячими новинами, яка має на меті провокувати таких як ви та я на злість по відношенню один до одного та паніку.
9. мешканец / 9 травня 2014, 15:56
10.Волоська Ольга
«
Навряд чи цей чоловік поділяв би ваші погляди, якби залишився живим. Очевидці говорять, що він просто підрізав кілька разів машину з конвойованими. А потім показав у вікно автомобіля травматичну зброю. Знову ж повторюся - це одна із версій.»

Ольга, вот он как раз и разделял наши взгляды на дальнейшее развитие страны. Только отсутствие сдержанности и дисциплины привело к столь трагичному концу. Чуть поторопился.
10. мешканец / 9 травня 2014, 16:06
13.читатель
«Так начинай уже соипртивлятся рашистской хунте,включай мозги,хоть что да должно же остаться в голове.Или она у тебе для того чтобы туда есть.»

Читатель, смотрел сегодня парад в Москве и Севастополе? Вот я среди тех людей, а родом из Кобеляччини. Делай выводы.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації