Вхід | Реєстрація

Дипломанти конкурсу фотолюбителів «Моя Україна»

Дипломанти конкурсу фотолюбителів «Моя Україна»

Протягом 23-24 квітня на базі Полтавського центру науково-технічної творчості учнівської молоді був проведений обласний етап конкурсу фотолюбителів «Моя Україна».

Команда Новосанжарської станції юних техніків вже традиційно взяла участь в цьому конкурсі. До команди новосанжарців увійшли: переможець районного етапу – Коба Анжела (Стовбинодолинський НВК, 9 кл.) та Степаненко Ірина (Малокобелячківська ЗОШ, 11 кл.).

Перший день змагань видався напруженим, оскільки передбачав: конкурс фото-робіт, виготовлених вдома та зйомки по місту, які ускладнювалися тим, що супроводжувалися грозовим дощем. Проте учасники не розгубилися, підійшли до вказаного завдання творчо та професійно. І тому підтвердження – представлені наступного дня на розгляд журі чимало цікавих та вдалих фотознімків.

У той час, коли журі оцінювало конкурсні роботи юних фотографів, останні мали змогу прослухати семінар із фото-справи.

Організатори конкурсу зазначили, що з кожним роком якість робіт зростає і стає все важче визначити переможців. Наголосили й на тому, що різниця, між тими учасниками хто посів призові місця незначна – більшість цілком заслуговує такого омріяного першого.

Отже, Коба Анжела посіла три третіх місця в номінаціях «Пейзаж», «Жанр» та «Домашнє завдання». Степаненко Ірині також вдалося отримати три нагороди: 2 перших місця в номінаціях «Жанр» та «Домашнє завдання» і 3-тє місце в номінації «Портрет».

Переможці нагороджені дипломами обласного конкурсу  юних фотолюбителів «Моя Україна».

Приємно, що у загальнокомандному заліку новосанжарці здобули 2-ге місце, поступившись лише команді з м. Карлівки.


Автор: Андрій Коломоєць, керівник команди


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації