Вхід | Реєстрація

Папа, мама, я — спортивна сім’я

У передріздвяні свята, у спортивному залі Білицької ЗОШ І-ІІІ ст.. № 1 відбулися веселі змагання «Папа, мама, я — спортивна сім’я». У них взяли участь шість сімейних команд: Білоусів, Гавковських, Косиків, Гадючків, Шишканів та Чумаків. Причому одна команда виступила дещо в іншому складі: мама та два її маленьких сина. Незважаючи на це, команда змагалася цілком серйозно і при значній підтримці вболівальників.
Ініціатива проведення змагань належала Білицькій ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 і давно виношувалась, та несприятливі епідеміологічні та погодні умови змушували відкладати їх до кращих часів. Ретельна підготовка (сценарій, музичне оформлення, підбір команд та інше) лягла на плечі господарів залу.
Знайшлись і спонсори та помічники. Ними стала районна організація Партії Регіонів (голова П. Маник). Кобелячанин, учитель фізкультури Б. Андронов разом зі своїм білицьким колегою С. Жуком підготували захоплюючі та веселі естафети, підібрали спортивний інвентар, О. Хурда забезпечувала зв’язки між школами та спонсорами. Депутат районної ради В. Вовк прибув з призами від районної організації Партії регіонів і звернувся з вітальним словом до учасників спортивного свята, акцентуючи увагу на позитивному батьківському прикладі для дітей.
Змагання розпочались, а ролі суддів дісталися гостеві В. Вовку, директору школи О.Іванченко, педагогу-організатору А. Нішкур. Святкову атмосферу підтримували ведуча М. Барбі та музикант М. Машинський.
Спортивні обручі, хокейні клюшки, м’ячі, скакалки, навіть відра пішли в хід — і змагання були не лише спортивними, але й веселими, жартівливими.
Півтори години пролетіли швидко. У перервах звучали пісні у виконанні юних самодіяльних артистів А. Дудки, В. Дзигар та А. Любивого.
А в кінці, щоб зняти напругу від очікування вердикту суддів, ведуча запропонувала для всіх жартівливий «танок качат» навколо ялинки.
Усі учасники залишилися задоволеними від проведеного заходу, усім дісталися призи, а І місце виборола сім’я Косиків — Сергій, Тетяна та їх син Денис, ІІ — сім’я Шишканів: Павло, Марина та Павлик, ІІІ — сім’я Гавковських: Андрій, Поліна та Данилко. Усі залишали зал усміхненими і задоволеними. Виголошуючи подяку всім, хто долучився до цього свята, хочу наголосити, що районна організація Партії регіонів не вперше подає руку допомоги дітям. Завдяки Манику П. В., який очолює дану організацію, троє талановитих дітей Білицької ЗОШ І-ІІІ ст.. № 1 готуються до участі у Міжнародному дитячому пісенному фестивалі, який через складні епідеміологічні умови перенесений з грудня 2009 року на березень 2010 року.
Хочеться вірити, що біло-блакитні кольори «регіоналів» принесуть мир і благополуччя у наші родини в нинішньому році.

Автор: Іванченко О., директор школи


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2010, 10:27 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації