Вхід | Реєстрація

Святкування Дня Перемоги пройшло спокійно

Святкування Дня Перемоги пройшло спокійно

Сьомого травня з’явилась інформація, що у селі Клюсівка бачили мікроавтобус із донецькими номерами, в якому приїхали вісім молодиків спортивної статури з великими сумками.

Після деяких неофіційних перевірок виявилося, що приїжджі начебто купили у селі хату і приїхали її ремонтувати. Нічого протиправного, але дуже підозріло, адже вищі чини держави, як і районне керівництво, постійно попереджали людей, що 9 травня буде жорстке. Стало відомо, що після візиту співробітників правоохоронних органів молодики поїхали з Клюсівки. Святкування річниці Перемоги у Нових Санжарах пройшло спокійно та традиційно, так, як до того люди звикли: велика колона святковою ходою пройшла по вулицях Леніна та Жовтневій з центральної площі селища до пам’ятника Слави, де злилася з меншою колоною. З промовами виступили представники районного та селищного керівництва, голова районної ради ветеранів, голова селищної ветеранської організації та районний військовий комісар. Школярі прочитали вірші. Після вшанування пам’яті загиблих хвилиною мовчання учасники мітингу поклали квіти до пам’ятника. Бажаючі вирушили до братської могили на центральному цвинтарі райцентру, де спільний молебень відслужили отець Миколай та отець Дарій.

P. S. Перед днем святкування річниці Перемоги на Новосанжарщині таки мали місце декілька випадків, коли невідомі зірвали прапор України. У одному випадку винних так і не знайшли, в іншому громадянин був психічно неврівноваженим.


Автор: Дмитро ТРОХИМЧУК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 травня 2014, 12:19 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації