Вхід | Реєстрація

У Кобеляках відбувся волейбольний турнір на кубок Бабенкової ями

У Кобеляках відбувся волейбольний турнір на кубок Бабенкової ями

Минулої суботи, 10 травня, у районі Бабенкової ями пройшли змагання, присвячені Дню Перемоги.

Організатором волейбольного турніру виступила районна громадська організація «СІК+О» на чолі з Юрієм Срібним за підтримки Підгорянської сільської ради. Юрій Срібний зустрівся з журналістами тижневика «ЕХО» та розповів нам про процес підготовки до проведення змагань. За його словами, він давно хотів реалізувати ідею з відновлення спортивного життя в районі Бабенкової ями. Юрій Срібний розповів, що раніше саме тут був спортивний центр нашого міста. У районі Бабенкової ями часто відбувалися різного роду змагання. Після розчищення річки Кобелячок, взимку там почали грати у хокей. Часто поряд з Бабенковою ямою гуляє малеча, яка також грає у різноманітні ігри. Тому цього року виникла ідея відновити спортивне життя цього району.

Далі Юрій Феодосійович розповів нам, як тривав процес підготовки до змагань. За його словами, допомагали втілювати йому цей задум місцеві активісти: Віктор Фесюра, Олександр та Сергій Чечки, Віктор Савенко та Руслан Русняк. Вони своїми силами та за власний кошт готували район Бабенкової ями до проведення волейбольного турніру. Разом зробили волейбольне поле, столи, лавки, освітлення, натягнули сітку, вмонтували мангал та прибрали місцевість до змагань.

Збір учасників турніру відбувся шляхом самоорганізації. Спочатку Юрій Срібний звернувся до лідерів громадських організацій. Зокрема, до Івана Даценка. Він, у свою чергу, відгукнувся на цю пропозицію і особисто запропонував для участі в турнірі три команди. Дехто з учасників дізнався про проведення турніру самостійно з оголошення. Так і зібрали спортсменів. Зрештою, для участі в турнірі подали заявки вісім команд. Отож, у змаганнях взяли участь такі колективи: «Школьники» (капітан Максим Пищита), «ЗОШ № 2» (Катя Дівнич), «УДАР» (Іван Даценко), «Соколи» (Артур Білаш), «Париж» (Тамара Попп), «Ред-бул» (Роман Бараннік), «Свобода» (Микола Антонов) та «Інтер» (Альберт Балок). Головним суддею назначили Анну Варич.

До речі, організатори розповіли, мовляв, навіть і не сподівалися, що кількість учасників буде такою чисельною. Тобто, участь у турнірі взяли 53 спортсмени. До того ж, прийшли дуже багато глядачів та вболівальників. Учасники та глядачі заходу запропонували журі провести тут ще й футбольні змагання. Організатори, не відмовились. А також запевнили, що зроблять усе можливе для популяризації району Бабенкової ями та розвитку спорту серед молоді.

Зрештою, переможцем волейбольного турніру стала команда «Школьники». Вони отримали пам’ятний кубок та головний грошовий приз у розмірі 500 гривень. Друге місце вибороли «ударівці». Їх виграш склав 300 гривень. А третє — «Ред-бул». Учасники цієї команди отримали 200 гривень. Насамкінець усі присутні мали змогу скуштувати смачної польової каші.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 травня 2014, 14:57 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації