Вхід | Реєстрація

ДАІ звертається до учасників дорожнього руху

Відділення ДАІ з обслуговування Кобеляцького району звертається до водіїв з проханням бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися вимог Правил дорожнього руху.

«Якщо дош, настільки сильний, що ви втрачаєте з уваги транспорт, що прямує попереду, відмовтеся від продовження руху. У такій ситуації зупиніться на узбіччі, обов’язково включивши при цьому аварійну світлову сигналізацію» — йдеться в рекомендаціях.

Крім того, у дощ, а особливо з настанням темряви, водіям і пішоходам рекомендується обов’язково виділити себе на дорозі: водії повинні заздалегідь включити на своїх автомобілях габаритні вогні, ближнє світло фар або протитуманні фари, а пішоходи, при можливості, використовувати світлий одяг і світловертальні елементи, що дозволить водіям здалеку їх побачити на дорозі і вчасно зреагувати.


Автор: Олег Олефіров, начальник відділення ДАІ Кобеляцького РВ УМВС України в Полтавській області майор міліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 травня 2014, 08:58 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації