Вхід | Реєстрація

На Кобеляччині виявлені факти браконьєрства

На Кобеляччині виявлені факти браконьєрства

Під час нерестового періоду значно збільшується кількість злочинів та правопорушень, пов’язаних із незаконним виловом риби на річках і водоймах Кобеляцького району.

Так, під час проведення спільних операцій дільничних інспекторів міліції та відділенням ДАІ Кобеляцького РВ УМВС України в Полтавській області спільно з Полтавськими державними рибінспекторами щодо боротьби з браконьєрством та іншими порушеннями правил рибальства під умовною назвою «Нерест» у період із 27. 03 до 27. 04. 2014 року було виявлено 4 факти незаконного вилову риби на території Кобеляцького району. Злочинні дії були скоєні на Дніпродзержинському водосховищі та прибережній зоні Дніпропетровського водосховища.

За цими фактами виявлено та вилучено 120 кілограм риби, знаряддя лову (електролов — 1 штука, акумулятор, потужністю 100 ампер, гумові човни — 2 штуки, 6 риболовних сіток, довжиною по 50, 70 та 100 метрів). Сума завданих збитків становить 23833 гривні. Згідно фактів, проводиться перевірка за ознаками ст. 249 КК України «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом». Санкція цієї статті передбачає штраф від 1700 до 6800 гривень або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк, із конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

Операція «Нерест» триває до 10 червня 2014 року.


Автор: Світлана Іваніченко, інспектор по роботі з населенням


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 травня 2014, 09:09 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації