Вхід | Реєстрація

«Такого за час моєї служби ще не було»

«Такого за час моєї служби ще не було»

Восьме травня. Нові Санжари. 18:00. У той час, як на центральній площі селища відбувалися святкові заходи, присвячені Дню Перемоги, на перехресті вулиць Жовтневої і Леніна (центр селища) сталася аварія: легковик Деу Ланос зіткнувся зі скутером.

У автівки з правої сторони був пошкоджений бампер, а в скутера розбитий весь передок. По дорозі були розкидані шматки пластмаси та відбиті деталі. Водії обох транспортних засобів, на щастя, залишилися живі і абсолютно неушкоджені. Та на цьому неприємний інцидент вичерпаний не був.

Начальник відділення держ-автоінспекції Вадим Осаулко розповів:

— У легковикові разом із водієм і молодою дівчиною їхала її мати. Вона дуже розпереживалася за доньку. У неї стався приступ епілепсії. Я, звичайно не лікар, та з життєвого досвіду можу сказати, що було дуже схоже на те. Вона втратила свідомість і впала. При цьому вдарилася об праве крило нашого службового авто. Ми одразу зателефонували в «швидку допомогу». Нам відповіли, що машин зараз вільних немає. Хоча одразу після того, як сталася ця дорожно-транспортна пригода, хтось із небайдужих миттєво викликав «швидку». Ті приїхали, та водії обох транспортних засобів і пасажирка від госпіталізації відмовились, бо не мали видимих травм і нормально себе почували. Проходить буквально п’ятнадцять хвилин, у жінки стається напад. У два телефони набираємо «швидку» і чуємо відповідь, що вільних машин немає. Усі поперелякувались, і я в тому числі. Такого за час моєї служби ще не було. Богу дякувати, поряд знаходилося таксі і його водій, молодий хлопчина, виявився порядним: одразу зголосився відвезти жінку в лікарню. Я з іншим інспектором та таксистом обережно помістили потерпілу на заднє сидіння і вона з донькою поїхала в медзаклад. Нам зараз потрібно буде все зафіксувати, прибрати транспортні засоби. Адже через півгодини тут буде проходити свічкова хода. Ми повинні забезпечити безперешкодний рух громадян. Аварію зафіксували камери на будівлі торговельного центру, який знаходиться поряд. Розшифрувавши їх запис, побачимо, хто з водіїв правий, а хто винуватий.


Автор: Дмитро ТРОХИМЧУК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 травня 2014, 11:16 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації