Вхід | Реєстрація

Красиві голи, несподівані результати

Красиві голи, несподівані результати
Довгий час проведення чергового туру зимової першості міста Кобеляки з міні-футболу було під загрозою перенесення в часі. Свої корективи в гру мільйонів мала внести погода. Цьогорічна зима з її відлигами та морозами, снігами та дощами, перетворила поле для гри у міні-футбол у щось більш придатне для хокею з шайбою. Та все ж за два дні копіткої роботи працівникам ДЮСШ та відділу сім’ї, молоді та спорту вдалося відчистити майданчик від льодяної кірки. А тут ще й погода змилостивилась, повернувши на постійну відлигу без опадів.
Таки ж, не даремно трудився над полем директор ДЮСШ Руслан Сабіров та його підлеглі. Черговий тур першості подарував глядачам і учасникам змагань чимало цікавого — і красиві голи, і напружену боротьбу, і сенсаційні результати.
Безумовно, центральним матчем в першій лізі став, як і мав стати, поєдинок між кобеляцькими командами «Колос» і «Проц і Ко» (далі, для зручності, називатимемо цей колектив «Процики».
У попередньому поєдинку «Процики» з рахунком 0:5 поступились «Маленьким совам». Гравці команди не приховували, що прагнутимуть реабілітуватись і в очах вболівальників, і в своїх власних. Забігаючи наперед скажемо, що це їм цілком вдалося. «Колос » у першому турі не грав. І цілком можливо, що «колосяни» дещо поблажливо поставились до суперників, які напередодні зазнали нищівної поразки.
Гра розпочалася, як кажуть, без розвідки, із взаємних атак. «Процики» після першого туру дещо посилили свій склад, виставивши на гру суперпотужного ветерана кобеляцького футболу Олександра Ярошенка. І той швиденько довів, що може дати фору молодим. Ставши тиждень тому чемпіоном району з волейболу, Олександр взявся за «ножний» м’яч. Він і відкрив рахунок у поєдинку, вивівши «Проциків» вперед. Згодом Дмитро Лісний подвоїв перевагу своєї команди.
З таким рахунком завершився перший тайм. Але, як відомо, у міні-футболі перевага у два голи ще нічого на значить. Тут і по десятку за гру забивають. Та й зрозуміло було, що «Колос» так просто поєдинок не здасть.
Початок другого тайму підтвердив припущення, що боротьба в матчі попереду. «Процики» швиденько забили два голи в свої ворота в відновили статус-кво в цій грі. І хто знає, як би все закінчилось, якби на майданчику не було ветерана Ярошенка. Він знову вивів «Проциків» уперед. Потім четвертий гол забив В’ячеслав Іванов. Ну, а до розгромного рахунок довів Дмитро Лісний. Захисник «Проц і Ко» Микола Живулько видав супер-пас через ввесь майданчик, а Дмитру вдався суперудар з льоту. Гол-красень і перемога «Проциків» з рахунком 5:2. Після матчу переможці не стримували радісних емоцій і дуже шкодували, що не змогли виставити оптимальний склад на гру попередню, гру із «Маленькими совами». Тоді, як відомо, «Процики» не мали гравців навіть на заміну.
А «Маленькі сови» тим часом вчинили черговий погром. Із рахунком 9:0 вони виграли у Іванівки.
У другій лізі також відбувся центральний матч туру. Між собою зустрілися лідери — футболісти з Дрижиної Греблі та заводу продтоварів «Мрія». Із самого початку було видно, що команди мають свою тактику на гру і чітко її дотримуються. Молодші і мобільніші футболісти із Дрижиної Греблі із перших і до останніх хвилин матчу атакували і при найменшій можливості били по воротах суперників. «Мрія» побудувала свою гру на контратаках. Її воротар або захисники довгими передачами постійно намагались вивести на гольову позицію своїх форвардів. Одного разу це вдалося. Григорій Кваша після скидки партнера опинився сам на сам з воротарем, обвів його і вивів «Мрію» вперед. Наприкінці першого тайму точний удар зі штрафного вдався захиснику команди Олександру Каїрі. 2:0 — перший тайм за «Мрією».
Другий тайм став копією першого. Дрижиногребляни йшли вперед і били, били, били. Двічі потрапляли в штангу, кілька разів блискуче зіграв голкіпер «Мрії», а в основному м’ячі йшли повз ворота. В кінці-кінців команді з Дрижиної Греблі вдалось забити один гол, але на більше не вистачило часу. «Мрія» перемогла!

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2010, 11:23 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації