Вхід | Реєстрація

У наш час така людина не завадить

На Новосанжарщині продовжуються кадрові призначення районного керівництва: виконуючим обов’язки першого заступника голови райдержадміністрації було призначено Романа Павліченка.

Трохи про особу: народився 20 червня 1981 року. Закінчив Полтавський державний технікум транспортного будівництва (спеціальність — «Інженер з транспортно-будівельних машин»), Полтавський державний педагогічний університет ім. В. Г. Короленка (спеціальність — «Викладач фізичної культури і спорту, валеології, туристичної роботи; керівник спортивних секцій»), Полтавський державний університет споживчої кооперації (факультет — «Фінанси»). Службу в армії проходив у роті спеціального призначення. Працював в управлінні Служби безпеки України в Полтавській області, керівником служби безпеки в нафтовій компанії, співробітником передової групи в Національному банку України.

Громадська діяльність: регіональний директор Полтавського відокремленого підрозділу Всеукраїнської громадської організації «Національна професійна ліга тілоохоронців України», голова громадської організації «Полтавщина — мій рідний край», сформованої не так давно на території села Мала Перещепина, де Роман Павліченко зараз проживає. Основним завданням її є підтримка населення, простого жителя села. Організація відстоює права кожного громадянина. Функціонує настільки успішно, що до неї за допомогою звертаються навіть жителі сусідніх сіл. Роман Павліченко — координатор та інструктор ради безпеки з питань самооборони області. Очолює військово-патріотичний клуб, який власноруч заснував чотири місяці тому (у ньому зайняті 46 дітей, які освоюють вогневу, тактичну, парашутно-десантну та контрснайперську підготовку. Навчальні стрільби та семінари для неповнолітніх вихованців проводяться у центральному штабі авіадивізії. Усі випускники клубу мають змогу піти служити або в Дніпропетровську дивізію спеціального призначення, або в Житомирську дивізію ВДВ. Аналогів такого військово-патріотичного клубу в Україні немає.

Також проводив та брав участь у численних семінарах та тренінгах, організованих управлінням Служби безпеки України, Управлінням державної охорони України, Національною професійною лігою тілоохоронців України, Донецьким центром екстремальної медицини та Центром тактико-спеціальної підготовки «БУЛАТ».

Майстер спорту з рукопашного бою та гиревого спорту. Протягом 13 років професійно займається «моржуванням». Про свою систему загартовування тіла в майбутньому навіть планує видати книгу, адже його результати вражаючі: у великий мороз вісім хвилин тридцять шість секунд може безперервно і без наслідків знаходитися у крижаній воді.

Мені вдалося поспілкуватися з Романом Павліченком та задати йому кілька питань:

— Відповідаю я, практично, за все забезпечення району: фінансування, економічну діяльність, покращення благоустрою, соціального розвитку населення, будівництва, стан автодоріг та інше. Тобто, напрямок обширний. Та маю доволі кваліфікованих людей, які направлять, підкажуть, допоможуть.

Приступаючи до виконання своїх обов’язків, починаю зараз активно знайомитися і спілкуватися з керівниками та намагаюся узнати проблеми, котрі в них зараз виникають. У своїй роботі планую звертати увагу перш за все на простих людей, на їхні проблеми і побажання. Серед моїх пріоритетних завдань є всебічний розвиток молоді (планую проводити таку собі спортивну масову роботу: гуртки, секції, які є на території району, будуть серйозно розвиватися. Це по-перше. По-друге, будемо оновлювати військово-патріотичні клуби, як у Малій Перещепині. Вони є дуже важливими для майбутнього України.

Планую часто проводити наради з силовими підрозділами, аби вони почали краще працювати абсолютно в усіх населених пунктах району. Буду акцентувати увагу на тому, щоб малолітнім дітям не продавали алкогольні напої. Також планую численні перевірки дотримання земельного законодавства у районі. Адже багато землі зараз є по сільських радах, якою люди користуються незаконно, а держслужбовці (в тому числі і колишні) прикривають це.

Відомі мені проблеми району і в питаннях відбудови та надання постійного або тимчасового житла медикам, педагогам, молодим спеціалістам. Буду старатися вирішувати їх якнайшвидше.»


Автор: Дмитро ТРОХИМЧУК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 травня 2014, 15:12 | Нові Cанжари | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації