Вхід | Реєстрація

Міліціонери вдосконалювали навички

Міліціонери вдосконалювали навички

З метою вдосконалення бойової підготовки працівників міліції на полігоні в селі Лелюхівка Новосанжарського району для особового складу начальником райвідділу Сергієм Махном та начальником сектора кадрового забезпечення Артуром Бурею спільно зі співробітниками з професійної підготовки управління кадрового забезпечення УМВС України в Полтавській області було організовано та проведено навчальні стрільби з автомата Калашникова.

Відповідно до вимог наказів МВС України, а також для вдосконалення навичок, стрільби проводяться два рази на рік. У рамках проведення занять з професійної підготовки правоохоронці раз на місяць відвідують тир, де вдосконалюють практичні навички зі стрільби з пістолета Макарова, а в кінці навчального року складають заліки.

Перед початком навчальних стрільб з автомата Калашникова з працівниками міліції було проведено цільовий інструктаж. Правоохоронці здали відповідні нормативи з вогневої підготовки: спорядження магазина патронами, неповне розбирання та збирання автомата та вимоги правил безпеки. Офіцери виконували першу вправу зі стрільби з автомата по мішені (нерухомій грудній фігурі) з відстані сто метрів.

Працівники міліції завжди повинні бути у належній фізичній формі і мати навички зі стрільби. У реальних умовах працівник повинен бути готовий застосувати табельну вогнепальну зброю одразу після виникнення необхідності, щоб встигнути запобігти злочину. Це його безпосередній службовий обов’язок.
Після виконання вправ для особового складу старшина міліції обслуговуючого персоналу Микола Олійник пригощав співробітників польовою кашею, яку приготував на вогнищі.


Автор: Вікторія Долина, Новосанжарський РВ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 травня 2014, 14:34 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації