Вхід | Реєстрація

У Кобеляки приїжджав Павло Зібров

У Кобеляки приїжджав Павло Зібров

Під час концерту народний артист України представився довіреною особою Юлії Тимошенко та агітував голосувати за неї на президентських виборах.
Безкоштовний концерт мав розпочатися у п’ятницю, о 17 годині, в парку біля Районного центру культури та дозвілля. За півгодини до початку концерту самого артиста ми зустрічаємо в одному з кафе поблизу парку. Він зі своїм колегою сидить за столиком та п’є каву. Люди, угледівши співака, підходять до нього, беруть автограф чи фотографуються. Хтось, навіть цікавиться, чи справжні у артиста вуса та волосся. Він на подібні запитання реагує з посмішкою та пропонує особисто це перевірити.
Ми також попрохаємо артиста приділити нам декілька хвилин. Він погоджується. Проте встигає відповісти всього на три запитання. Зокрема, він розповідає, що зараз бере участь у передвиборчій агітації і вже встиг виступити з концертами у багатьох областях. В основному, це центральна та західна Україна. Насамкінець він ще прагне встигнути на Вінничину. Ми цікавимось, чому артист вирішив агітувати саме за Юлію Тимошенко. Він відповідає, що підтримує її вже цілих двадцять років. І погодився агітувати лише за цього кандидата. На наше запитання, чи є Зібров членом партії "Батьківщина" він  відповів, що ні.
— Просто я не маю на це права, бо вже є Президентом Всеукраїнського громадського об'єднання "Партія шанувальників жінок", — відповів з посмішкою він.
Через декілька хвилин артист з нами прощається та йде готуватися до виступу. В цей час біля сцени зовсім небагато людей. В основному, це жінки середнього та старшого віку. Чоловіків серед присутніх зовсім мало. Дещо пізніше у парк приходить молодь разом з дітьми. Далі від сцени розміщений намет з партійною символікою кандидата у президенти. Там роздають агітаційні матеріали. Неподалік одна місцева жінка запрошує всіх перехожих на концерт.
— Ідіть, подивіться! Зібров же приїхав! У палаці "Україна" білет тисячу гривень коштує. А ви безплатно сходити не хочете, — каже вона. Та дехто її слова ігнорує та йде собі далі. Через деякий час глядачів стає значно більше. Орієнтовно, ми нарахували півтисячі людей. Керівництва міста та району серед присутніх ми не помітили. Угледіли лише секретаря міської ради Сергія Галушко.
Концерт розпочинається з двадцятихвилинним запізненням. На сцені з'являється Павло Зібров та його шоу-балет. Зібров одягнений у чорні брюки та сорочку обшиту блискітками. Він співає і добре відомі багатьом пісні, і ті, які з'явились у його репертуарі зовсім нещодавно. Жінки підспівують, танцюють та гучно аплодують.
Концерт триває дещо більше години. У перервах між піснями Зібров розхвалює кандидата у президенти, якого приїхав підтримати та жартує, згадуючи цікаві історії зі свого життя. Насамкінець концерту на сцену піднімається Сергій Галушко. Він дякує Павлу Зіброву за виступ та запрошує його приїздити у Кобеляки ще. Той, у свою чергу, обіцяє, що неодмінно приїде. Секретар міськради дарує квіти, а Зібров дякує та прощається.
— А "мертві бджоли"? —  вигукнув хтось із глядачів, імовірно, прохаючи заспівати пісню з такою назвою. Та артист, або ж не почув вигуки кобелячан, або ж проігнорував їх.
Уже після завершення концерту ми поцікавились у глядачів, чи вплине подібна агітація на їхнє рішення в день виборів Президента України. І думки кобелячан, з якими ми встигли поспілкуватись, були одностайними. Вони відповіли, що ні.
— Розумні люди розуміють, скільки грошей Юлька витратила на таку агітацію, — каже один з наших співрозмовників. — І це далеко не тисяча гривень. Краще б вона ці гроші на потреби армії виділила чи на боротьбу з тероризмом. А такі розводи я не знаю на кого розраховані. Особисто я зі своїм кандидатом вже давно визначився. І ніякі концерти на моє рішення не вплинуть. Хоча концерт мені сподобався. Давно у нас в Кобеляках нічого подібного не було.








Автор: Дарія СРІБНА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 травня 2014, 17:16 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації