Вхід | Реєстрація

На Різдво в Чапаєвому загинув пішохід

На Різдво в Чапаєвому загинув пішохід
На жаль, Різдвяні свята на Кобеляччині не обійшлися без трагедії. 7-го січня в невеличкому селі Чапаєво сталася дорожньо-транспортна пригода із летальним наслідком.
Ввечері, близько 19-ої години, по вулиці Центральній рухався автомобіль «ВАЗ-2112» під керуванням уродженця міста Хуст Закарпатської області, громадянина Й. За словами очевидців, машина їхала з невеличкою швидкістю. В цей час, по проїжджій частині вулиці йшли два місцевих жителі. Через погану видимість чи з іншої причини (остаточну версію причини трагедії нині встановлює слідство) водій не помітив пішохода і здійснив наїзд на нього. Від удару, нещасний перелетів через машину і від отриманих тяжких травм помер.
Як вже було сказано вище, зарано робити остаточні висновки і називати винуватця трагедії. Але відомо, що постраждалий громадянин К. був одягнутий в темний одяг без будь-яких світлоповертаючих засобів і йшов по проїжджій частині вулиці. Це могло бути причиною того, що водій запізно помітив пішохода.
Між тим, схожа трагедія може статися в будь-якому іншому населеному пункті району. Надто безпечно поводять себе на дорогах пішоходи. В темну пору доби вони рухаються по проїжджій частині, часто при цьому розмовляють по мобільному телефону. І цим самими наражають себе на небезпеку бути збитими транспортними засобами.
Шановні пішоходи! Будьте не менш уважні, ніж водії, ви теж є учасниками дорожнього руху. У темну пору обов’язково майте на одязі світлоповертаючі засоби. І, звичайно ж, не ходіть по проїжджій частині у нетверезому стані. Лише так ви убезпечите себе від трагедії.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2010, 11:37 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації