Вхід | Реєстрація

Церкву Юрія Переможця знову розмалювали

Церкву Юрія Переможця знову розмалювали

Щоправда, цього разу написи набули дещо інакшого змісту.

У середу журналістам тижневика «ЕХО» повідомили, що на церкві Юрія Переможця вкотре з'явилися написи. Вони, як і раніше, зроблені червоною фарбою. До слова, уперше на стінах церкви з'явились написи ще в березні. Вони були наступного змісту: «Здесь правит бес. Ирод, верни Ленина». Того ж дня їх зафарбували. Після того випадку подібні написи з'являлись на церкві ще два рази. Останній раз — напередодні свята Пасхи.

І от уже в середу, 21 травня, стіни церкви Юрія Переможця знову стали розмальовані червоною фарбою. Щоправда, зміст написаного суттєво змінився. І якщо з написів, які наносили раніше, можна було припускати, що вони адресувались безпосередньо настоятелю церкви Дмитру Кулічковському, то тепер писанина набула ще й протиукраїнського змісту. На одній стіні написано: «Тут правит бес». Поруч домальовано щось схоже на шибеницю. На іншій стіні слова: «Ганьба Україні. Героям ганьба». Далі — «Ирод, верни Ленина. Пес Шарик» і «Путін прийде, порядок наведе».

Поспілкуватись із самим настоятелем церкви Юрія Переможця Дмитром Кулічковським нам вдалося телефоном лише декілька хвилин. Він відмовився надавати розлогий коментар. Лише сказав: «Леніна повертати я не буду! Дороги назад йому немає! А хто написав таке на церкві, то гріх за це впаде на нього та його дітей».

На наше запитання, чи звертався він до правоохоронних органів, Дмитро Кулічковський сказав, що звертався неодноразово. І зафарбовувати на цей раз написи він уже не буде.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 травня 2014, 12:47 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації