Вхід | Реєстрація

Мотоцикліст не розминувся з «КамАЗом»

Мотоцикліст не розминувся з «КамАЗом»

Досить незвичайна аварія сталася в Кобеляках, поблизу центральної районної лікарні.

На щастя, нікому з учасників ДТП допомога не знадобилась. Та й самі транспортні засоби серйозних пошкоджень не зазнали. Хоча могли. Надто різні в учасників аварії вагові категорії. З одного боку був «КамАЗ», із іншого — мотоцикл «Ямаха».

ДТП біля лікарні сталося об 11:30. Ось, що розповідає один із свідків: «Я якраз збирався переходити дорогу в цьому місці. Дивлюся, їде «КамАЗ», за ним — ще якась машина і мотоцикл. Я звернув увагу на цю колону через те, що з «Ямахи» лунала дуже гучна музика. А їхали всі помаленьку. І тут «КамАЗ» почав повертати наліво, а мотоцикліст у нього втаранився, бо пішов на обгон».

Водій «сталевого коня» зачепив кабіну потужної вантажівки і разом із своїм транспортним засобом упав на обочину дороги. На місці події одразу почали збиратися люди. Досить оперативно прибули співробітники ДАІ, котрі провели опитування учасників ДТП. Приїхала і ціла делегація зі співробітників аграрного ліцею. Адже «КамАЗ» належить саме цьому навчальному закладу. Оскільки в аварії ніхто з людей не постраждав, сторонні глядачі більше займались тим, що обговорювали вартість мотоцикла. Один із них резюмував: «Думаю, разів у два він дорожчий за бурсацький «КамАЗ». Інші висловлювали побоювання, що власник «крутої» техніки за допомогою зв’язків і грошей «зробить» винним у ДТП водія вантажівки. Хоча, судячи з попередньої картини, ПДР порушив саме власник «Ямахи», який почав обгін через суцільну смугу.

Але, як повідомили дещо пізніше редакцію співробітники ДАІ, ніяких «розбірок» між учасниками ДТП не було. Мотоцикліст виявився журналістом із Дніпропетровська. Він визнав свою провину у ДТП.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 травня 2014, 14:44 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації