Вхід | Реєстрація

Таксисту підпалили машину

Таксисту підпалили машину

Минулого тижня в Кобеляках стався надзвичайний злочин.

Усі ми знаємо, що з минулорічної осені в Україні різко зросла кількість таких правопорушень як підпали автомобілів. Із загостренням політичного протистояння у суспільстві машини у великих містах, особливо в Києві та Харкові, почали палити ледве не щодня. У основному, судячи з повідомлень ЗМІ, від підпалів потерпали громадські активісти Автомайдану та інших протестних рухів.

Полтавщину Бог милував від підпалів автівок, захоплення адмінбудівель, тим більше застосування насилля над людьми. А в таких райцентрах як Кобеляки, Нові Санжари, узагалі, постраждали лише пам’ятники.

Тим більш несподіваною для кобелячан була звістка про підпал автівки таксиста. Одразу почали говорити, що це постраждав автомобіль чоловіка, який розмалював його написом «Хутін— пуйло!». Нібито йому помстилися глибоко законспіровані симпатики російського президента.

Насправді ситуація з підпалом ніяк не пов’язана з політикою. І взагалі, постраждав автомобіль без будь-яких написів, лозунгів та прапорів. Про це редакцію повідомив виконуючий обов’язки начальника Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ Михайло Брейко. Водночас він підтвердив, що зафіксований випадок саме умисного підпалу. Автомобіль, до речі, не згорів. Суттєвих ушкоджень зазнав лише багажник.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 травня 2014, 13:16 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації