Вхід | Реєстрація

У Кобеляках відзначили талановиту молодь

У Кобеляках відзначили талановиту молодь

Минулого тижня в районному Центрі культури та дозвілля на святі «Засвіти свою зірку — 2014» відзначили обдарованих дітей.

Це свято, насамперед, для тих учнів, які протягом навчального року успішно та результативно підкорювали інтелектуальні, творчі, спортивні й туристсько-краєзнавчі вершини. Тому напередодні літніх канікул діти, педагоги та їхні батьки зібралися в залі районного Центру культури та дозвілля, аби привітати нашу здібну молодь та подякувати її наставникам за виховання гідної зміни.

Першими під час свята відзначили школярів, які цього року проявили неабияку силу волі, творчість та працездатність. Тобто, учнів, які стали переможцями та призерами олімпіад, конкурсів і змагань. Отож, їх разом із наставниками запросили на сцену, де вручили грамоти та квіти. А ведучі, у свою чергу, висловили сподівання, що наші юні обдарування в майбутньому неодмінно поповнять ряди української зіркової еліти. Серед нагороджених на сцені були і переможці Всеукраїнських та обласних учнівських олімпіад, і призери обласного етапу-конкурсу науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, і переможці обласного етапу мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка.

Наступними на сцені зустрічали творчо-обдарованих дітей Кобеляччини. Серед них — гуртківець Кобеляцького будинку дитячої та юнацької творчості Денис Татушенко, який здобув призове місце у обласному конкурсі «Авторська збірка поезій школяра». Також відзначили низку призерів обласного етапу Всеукраїнського фестивалю «Свято Миколая» у номінації «Новорічна еко-іграшка». Привітали художників, поетів, читців та співаків.

А далі на сцену піднялися юні спортсмени та їхні тренери, які стали на широку дорогу спортивних звитяг та сьогодні успішно виступають на змаганнях високого рівня. Серед них — футболісти, волейболісти та тенісисти. Усім їм вручили грамоти за високі досягнення в спорті та особистий внесок у піднесення іміджу нашого району.

Останніми вітали юних пошуковців-краєзнавців, які всебічно вивчають свій рідний край та передають свої знання іншим. Проте одна з нагороджених команд не змогла бути присутньою на святі. У цей день гуртківці Кобеляцької районної станції юних туристів брали участь у п’ятдесятому обласному чемпіонаті юнаків та юніорів із пішохідного туризму. Тому глядачі оплесками побажали нашій команді перемоги. Насамкінець для всіх присутніх у залі свої музичні вітання дарували юні артисти.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 травня 2014, 14:32 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації