Вхід | Реєстрація

«Ми запам’ятали вас такими, «БРАВО»...»

«Ми запам’ятали вас такими, «БРАВО»...»

Нещодавно у Новосанжарському НВК прощалися з випускниками-КВНщиками команди «Браво». Повний зал глядачів з нетерпінням чекав початку свята сміху та виступу своєї улюбленої команди веселих та кмітливих.

— Доброго дня, шановні друзі, батьки, а ще — КВНщики! — розпочала ведуча Тетяна Селюк. — Кожного року ми випускаємо своїх «жартунів», тих, кого ми любимо, тих, кого нам не вистачатиме!

Отже, цьогорічні випускники: Віталій Урезченко, Оксана Бурковська, Дмитро Улітін, Вікторія Лях, Вадим Кучугура, Яна Валко, Богдан Курдов, Олександра Лебідь, Руслана Григоренко, Богдан Лозицький, Анна Охрей, Владислав Суденко, Максим Михайлик та Тимур Берлим.

Юлія Зімовець, керівник команди «Браво»,  освідчилася в коханні КВНу і розповіла про прекрасні моменти репетицій та розваг разом із бешкетниками-КВНщиками.

— Давайте разом подивимось фотоальбом, який має назву «Ми запам’ятали вас такими», — запропонувала ведуча.

На сцену виходили веселі і кмітливі та показували «сценки-фотознімки», які були пов’язані з тим чи іншим випускником. А всі намагалися вгадати, про кого йде мова. Взагалі КВНщики — це наче скриньки, всередині яких знаходиться сміх, радість, щастя, фейєрверки, позитив та ще багато чого іншого, що обов’язково підійме вам настрій.
Глядачі вибухали сміхом кожної хвилини, реагуючи то на «абсурдопереклад» шкільних новин, то на веселих хлопців у спідницях та вишиванках.

Також, приголомшливим був шалений хіп-хоп, танець хлопців у масках. Та коли вони їх зняли, виявилося, що це випускники. Оце так сюрприз!

А ще відбулася символічна передача естафети від випускників до молодих жартівників: «Ну що, догралися?! Хотіли на наше місце? Тож тримайте! На сцені наступники — учні 6-В класу!» Молоді таланти зізналися, що хочуть бути схожими на випускників, а ті відповіли: «Якщо тебе наслідують, значить ти чудово грав!»

Для усіх стало приємною несподіванкою, коли на сцені з’явилися учителі у смішних костюмах і вразили наповал своїми жартами. Є ще порох і запал!

Після виступів Тетяна Селюк подякувала батькам, учителям та вболівальникам команди «Браво». Сміх глядачів тривав аж три години, часом переривався криками «Браво!» та сентиментальними моментами прощання зі сльозами на очах у КВНщиків. Навіть хлопці пустили «скупу чоловічу сльозу». Чи то може щось у око потрапило?

На завершення батьки вийшли на сцену та подарували випускникам символічні футболки з фотографіями команди та написом «БРАВО».

— Наш фотоальбом не закрито, — сказала Тетяна Селюк, — і він має поповнитись наступними КВНщиками, які будуть тримати марку команди «Браво»!


Автор: Юрій ОЛІЙНИК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації