Вхід | Реєстрація

Каплін: Перший заступник мера Полтави займався браконьєрством у заповідній зоні

Каплін: Перший заступник мера Полтави займався браконьєрством у заповідній зоні

Правоохоронні органи розпочали слідство по факту браконьєрства в заповідній зоні Кобеляцького району Полтавської області. Незаконним відстрілом кабанів там займався перший заступник міського голови Полтави В’ячеслав Стеценко. Наразі чиновник знаходиться в бігах. Про це сьогодні повідомив народний депутат України від «УДАРу» Сергій Каплін.

«Сьогодні правоохоронцями був встановлений факт, що В’ячеслав Стеценко спільно з кількома своїми знайомими здійснювали незаконний відстріл кабанів у заповідній зоні Кобеляцького району. Їх вдалося впіймати через те, що їхня машина загрузла та не могла їхати. Було встановлено, що зброя, якою здійснювався відстріл, зареєстрована на ім’я Стеценка. Його поплічників вже затримали, а сам чиновник знаходиться в бігах», - повідомив Сергій Каплін.

Народний депутат і лідер профспілки «Рух простих людей» заявив, що це кричущий факт свавілля місцевої влади. Каплін також пообіцяв, що всіх винних осіб буде обов’язково притягнуто до відповідальності.

«Замість того, щоб працювати – займатися комунальними та соціальними проблемами міста В’ячеслав Стеценко у свій робочий день поїхав на полювання. Та ще й в заповідну зону. Такі як Стеценко та його керівник Олександр Мамай дискредитують місцеву владу. Тому таких, як вони ми посадимо на місце. Я візьму цю справу під особистий контроль і нікому не вдасться уникнути відповідальності. Суд по цій справі буде відбуватися публічно, щоб всі люди бачили, які чиновники керують українськими містами»,  -підсумував нардеп.

 

На фото: Олександр Мамай і В’ячеслав Стеценко



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 травня 2014, 15:48 | Кобеляки | Кримінал
1. шофер / 24 травня 2014, 23:32

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації