Вхід | Реєстрація

Чиновники в ролі Дідів Морозів

Чиновники в ролі Дідів Морозів
У понеділок 11 січня представники новосанжарської влади відвідали маленьких пацієнтів дитячого відділення Новосанжарської ЦРЛ.
Привітати діток, які перебувають на лікуванні, із зимовими святами та вручити їм солодкі подарунки приїхали заступник голови райдержадміністрації Андрій Любко та директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ігор Романець. У лікарні вони завітали до дитячого відділення. У ньому представники влади відвідали майже кожну палату і вручили дванадцяти маленьким пацієнтам солодкі презенти. Деякі малючки радісно тягнули ручки до пакунків із цукерками, а інші, навпаки, злякано ховалися за маму. «То він думає, що це якісь ліки принесли», — пояснює, посміхаючись, одна із них. «Мій ще маленький — йому цукерок не можна, — говорить, притискаючи крихітне немовля до грудей, інша мама. — Але в мене вдома іще двоє, тому солодощі, звичайно, знадобляться».
Андрій Любко, щедро роздаючи цукерки, не забував вітати дітлахів та їх мам із новорічними святами та бажати усього найкращого.

***

У перші січневі дні голова райдержадміністрації Микола Долина, начальник служби у справах дітей Тетяна Мєдвєдева та директор ЦСССДМ Ігор Романець відвідали два районних дитячих будинки сімейного типу та дві прийомні родини. Усім чотирьом сім’ям подарували різну побутову техніку.
Окрім цього, на свята, свої подарунки отримали діти з багатодітних малозабезпечених сімей, діти-сироти та маленькі учасники художньої самодіяльності.
Сподіваємось, що на Новий рік та Різдво жоден маленький житель району не залишився без подарунку. А про тих, кого не порадували увагою Діди Морози із представників влади, все таки не забув справжній Дід Мороз і щось та поклав під ялинку.

Автор: Володимир Паршевлюк, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2010, 11:54 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації