Вхід | Реєстрація

Новорічні знеструмлення

Новорічні знеструмлення
За останні два тижні погода нас дивувала постійно. Ожеледь змінювала заметіль, а на початку тижня по Кобеляччині «гуляв» сильний поривчастий вітер. За традицією, після негоди звертаємося за коментарями до Кобеляцької філії ВАТ «Полтавобленерго».
— На даний час все спокійно, все наладили, — говорив 13 січня заступник начальника Кобеляцької філії ВАТ «Полтаваобленерго» Володимир Шибіка. — За час новорічних свят у нас було 10 аварійних відключень по району. Найскладніша ситуація була в сторону Біликів. Зокрема у селах Кунівка, Яблуневе, Галі, Ліщинівка електроенергії не було найдовше, однак за добу всі пошкодження були усунені. Причина в тому, що на деревах і на проводах було сильне обледеніння. Гілки падали, провода обривалися — тому були серйозні відключення. Пік пошкоджень припав на 7, 8 січня. Ми очікували такі погодні умови, оскільки нам було передано штормове попередження. Чергові аварійні бригади були готові до такої ситуації. Тому всі проблеми на лініях електропередач були вирішені оперативно.
Після Нового року служба не нудьгувала, о четвертій годині ранку не стало світла у Кишеньках. Пошкодження ліквідували до обіду. На Різдво пару годин було знеструмлено вулиці Осіння, Весняна, Оздоровча та ін.
Володимир Шибіка вкотре нагадав, у разі виявлення обриву проводів у жодному разі не варто підходити до місця пошкодження ближче ніж на 8 метрів. Потрібно організувати охорону даного місця і негайно телефонувати диспетчеру на номер 3–12–95.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2010, 12:04 | Кобеляки |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації