Вхід | Реєстрація

Спортивна весна — 2014

Спортивна весна — 2014

Під такою назвою у Кобеляцькому НВК № 1 пройшов фестиваль, що мав низку спортивно-масових заходів, де кожен бажаючий міг долучитися до здорового способу життя, проявити свої кращі фізичні і психологічні якості, відчути цілий спектр емоцій та цікаво провести вільний час.

До програми увійшли шкільні турніри, участь у районних та обласних змаганнях. Перші включали в себе: легкоатлетичні перегони для учнів 6-х класів «Старти надії» (найвищих результів у бігові, стрибках та метанні м’яча досягли Валерія Колодочка та Сергій Карнаух), міні-футбольний турнір «Шкіряний м’яч» (призери — команди 8-А, 8-Б та 6-Б класу), матчеву зустріч із настільного тенісу з спортсменами Царичанки, спортивно-прикладні естафети учнів 5-11 класів до Дня Цивільного Захисту. Районні: фестиваль «Нащадки козацької слави» (де команда НВК посіла перше місце), відбіркові і фінальні змагання першості району з футболу серед школярів (4 місце), військово-спортивна гра «Зірниця» (2 місце).

Юні тенісисти НВК взяли участь у першості області з настільного тенісу серед спортивних клубів та ДЮСШ у Лохвиці (3 місце), першості обласної організації ВФСТ «Колос» у Миргороді (Аня Грабар зайняла 2 місце в особистому розряді), відкритій першості Козельщинської ДЮСШ (3 призових місця), чемпіонаті Полтавської області серед юнаків та дівчат 1996 року народження в місті Лохвиці (5 призових місць), першості області товариства «Колос» серед юнаків та дівчат 1998 року народження у місті Хорол (3 командне місце), у чемпіонаті області серед міні-кадетів до 12 років у місті Кременчук (Яна Заїка — 3 призове місце).

Усього у дванадцяти заходах взяли участь близько 250 учасників.


Автор: Борис АНДРОНОВ, учитель фізичної культури Кобеляцького НВК № 1


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 травня 2014, 14:45 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації