Вхід | Реєстрація

Дербі між сусідами переможця не виявило

У матчі з великою кількістю моментів глядачі так і не побачили забитих голів.

У суботу, 24 травня, на центральному стадіоні Кобеляк було справжнє футбольне «дербі»: господарі приймали сусідів із Нових Санжар. Узагалі, таким словом можна охарактеризувати поєдинок між командами одного міста або близьких за розташуванням міст, які відрізняються особливою запеклістю і принциповістю. Футбольні колективи традицій не руйнували, а тільки підтвердили це протистояння, показавши справжню «битву». Але про це дещо пізніше.

Перед грою головних команд, як завжди, передує матч молодіжних складів. За підбором гравців і рівнем їх майстерності кобеляцька команда переважала своїх суперників і справедливо вважалась фаворитом зустрічі. Перед матчем тренер «колосян» попрохав від футболістів максимальної самовіддачі на футбольному полі, проявити взаєморозуміння, злагодженість, активність і довести всім, а в першу чергу самим собі, що вони хороший, доволі амбіційний колектив. І вони довели!

Матч розпочався з розміреної розвідки. Обидва колективи, неквапливо, місцями навіть спонтанно, намагалися знайти підхід до воріт суперника. І це тривало аж доти, доки Владислав Корнієнко не наважився на дальній удар, який завершився взяттям «рамки». Красивий гол. Треба віддати належне Владиславу, адже він на кілька років менший за своїх партнерів, але на цей час грає ключову роль у команді. Після забитого м’яча «Колос» повністю володів ігровою ініціативою. Юні гравці «Стандарту» виглядали досить мляво. Лише місцями включаючись в гру, намагались володіти м’ячем, але, як такої небезпеки, так і не створили. Кобелячани до перерви забили вдруге. А до закінчення зустрічі голи Ляшенка і Пищити зробили остаточний результат 4:0 на користь господарів.

Гра дорослих складів суттєво відрізнялась. На полі точилась неймовірна боротьба з першої до останньої хвилини. Воно й не дивно, адже в цих двох колективах не було жодного легіонера. Лише місцеві хлопці, які прагнули виявити найсильнішого в чесній спортивній боротьбі.

Новосанжарці свідомо віддали ініціативу суперникам, намагаючись грати «другим номером» і роблячи ставку на стрімкі контратаки. Господарі, доволі не звично для себе, будували позиційні атаки. Чи то брак майстерності, чи погодні умови, чи хороша робота захисників «Стандарту» заважали «Колосу» створювати чіткі ціленаправлені моменти для взяття воріт. А от із боку суперників постійно проявлялась загроза. Гості проводили набагато гостріші атаки, але також не змогли їх реалізувати. Як підсумок, у найпринциповішому дербі перемогла дружба. Точніше, нічия 0:0.

А від себе додам наступне. Хочеться вірити в те, що дружба і мир буде перемагати завжди, незалежно від результату матчу чи якихсь там інших факторів. Дружні відносини повинні ставитись на перше місце як між сусідніми районами, так і між сусідніми країнами.


Автор: Владислав ФІЛІПОВ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 травня 2014, 16:05 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації