Вхід | Реєстрація

«Лідер» — найсильніший у області

«Лідер» — найсильніший у області

22 травня у спортзалі Полтавського заводу медичного скла пройшла першість області з футзалу серед дівчат 1999-2000 р. н., пам’яті тренера полтавської команди «Ніка» О. Ягодкіної.

Участь взяло 5 колективів: ДЮСШ (Велика Багачка), «Надія» (Гребінка), «Лідер» (Кобеляцька ДЮСШ), «Лідер-2» (Білики), «ДЮСШ-Дніпро» (Кременчуцький район). Змагання проходили за коловою системою. Кобеляцькі дівчата в першій грі обіграли 3:1 багачанських однолітків. У другому “поєдинку” кобелячанки зустрілись із кременчуцькими спортсменками. Рахунок гри нічийний, 1:1. Проте дівчата виграли у землячок із команди «Лідер-2» — 9:0. Четверта гра за турнірною таблицею була фінальною, зустрічались минулорічний переможець «Надія» та «Лідер» (бронзовий призер минулого року). Якщо гребінківських дівчат влаштувала нічия, то кобеляцьким футзалісткам була потрібна тільки перемога. Це вони й зробили дуже вдало, обігравши «Надію» 3:0 і ставши переможцем цих змагань. 3-тє місце посіла команда «ДЮСШ-Дніпро». Кращим бомбардиром змагань стала Аня Воскобойник, забивши 6 м’ячів. Кращим захисником визнано Діану Муху (Білики). А от призом глядацьких симпатій відзначено наймолодшу учасницю Олю Головню (Кобеляки).

Команди-призери нагороджені медалями, кубками, а кращі гравці — сувенірами. Нагородження проводив голова федерації футболу Полтавської області О. Кудацький. Золото змагань здобули: Ліза Романенко, Заміра Стовба, Таня Челідзе, Аліна Гладка, Саша Живило, Аня Воскобойник, Юлія Дубовик, Христина Халяпіна, Юлія Максимчук, Оля Головня.

На закритті змагань усі учасники подякували голові федерації футболу за наданий ігровий зал.
Діти залишились задоволеними, адже на такому паркеті і в таких умовах вони грають дуже рідко.


Автор: Руслан Сабіров, директор ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 травня 2014, 17:01 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації