Вхід | Реєстрація

Професійний аграрний ліцей очолив Олег Бровко

Професійний аграрний ліцей очолив Олег Бровко

На посаду директора його призначили всередині травня.

Ми вирішили особисто познайомитись із новим директором та поцікавитись про плани в роботі на найближчий час. Про себе Олег Анатолійович розповів, що за освітою він — вчитель фізики та математики. Із 1991 року працює в освіті району. Деякий час обіймав посаду вчителя у різних сільських навчальних закладах та працював директором у Комендантівській школі. Із 1996 по 2014 роки працював у Кобеляцькій спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті. І вже з 15 травня він призначений директором Кобеляцького професійного аграрного ліцею.

Планів у нового директора безліч. Зокрема, він хоче покращити матеріально-технічну базу кабінетів та лабораторій навчального закладу, аби учні мали змогу отримувати знання, які дійсно відповідають вимогам ліцею.

— Ще плануємо пройти ліцензування з нових професій, які сьогодні актуальні на ринку праці, — каже Олег Бровко. — Зокрема, така інтегрована професія як перукар, візажист та майстер манікюру. Ще хотілося б отримати ліцензію із якоїсь будівельної професії. Адже потреба в таких спеціалістах у районі існує. Аби отримувати додаткові надходження, можна було б на базі ліцею відкрити курси з підготовки водіїв категорії А, В, С. Та спершу, щоб готувати водіїв категорії С, нам треба придбати новий автомобіль.

На питання щодо можливого проведення кадрових змін директор не відповів. Лише сказав, що цей пункт буде вивчатись.

— Усі зміни, які я запланував реалізувати, неможливо втілити без допомоги колективу, — каже Олег Анатолійович. — А він у нас великий та життєздатний. Тому сподіваюсь, що все у аграрного ліцею вийде.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 травня 2014, 14:21 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації