Вхід | Реєстрація

«Дитячий сад своїх малят у школу проводжає»

«Дитячий сад своїх малят у школу проводжає»

Не так давно у дитячому садочку № 1 «Сонечко» відбулося дійство, яке нині дуже в моді: випускний у дошкільнят.

Пролетіли перші навчальні роки. Вихованці освоїли ази. Уже «доросла» дітвора зібралася покинути садочок і піти в перший клас. Це свято і сумне, і веселе одночасно. Сумне, бо за ті три-чотири роки, що діти відвідували заклад, практично увесь колектив дитсадка звик до них, усім серцем і душею полюбив ці маленькі перлинки. Дошкільнята стали найпершими помічниками вихователям, особливо в останній рік, коли були найстарші. Але це свято і веселе: всі пташенята, коли виростають, вилітають із гніздечка. Так і маленькі вихованці: зміцніли, виросли і помаленьку ідуть у доросле життя. Так швидко летить час: наче вчора тата й мами привели своїх діток за ручку, таких маленьких, незграбних, які не вміли правильно говорити, та навіть на ногах твердо стояти… А зараз дошкільнята такі великі, красиві, вміють читати, писати, правильно говорити, навіть мають початкові знання з англійської мови і розв’язують складні задачі.

— Шановні батьки! Ви довіряли протягом декількох років нашому закладу найдорожче, що у вас є. Увесь колектив, а особливо вихователі групи Валентина Миколаївна, Валентина Іванівна, помічник-вихователя Тамара Яківна робили все для ваших діток, щоб вони гідно продовжили навчання в школі, були виховані і хороші. Велике вам спасибі за ваше розуміння, підтримку протягом усіх років. Нехай та самостійна доріжка буде успішною, без горбиків. Це ваш перший випуск, любі діти, залиште його в серці назавжди. Щасливої дороги, дорогі наші, у країну знань!

Свято відбулося пишно і різноманітно: діти зачитували вірші, співали пісень. Хтозна, чи уявляли собі дошкільнята, що вже ніколи не повернуться до дитсадочка, але пісні їхні були саме про це. Особливо веселим і потішним був виступ декількох хлопчиків, які співали частівки і крутилися навколо своєї осі, розмахуючи хусточками.

Сама концертна програма передбачала також проведення «Фабрики зірок», де «розіграли» декілька номінацій: Спогади і сподівання, Весела математика, Найкраща мрія, Весела усмішка… І скрізь діти демонстрували чудові акторські здібності.

— Говорить і, між іншим, показує центральне телебачення. Починаємо конкурс дитсадка №1 «Сонечко», де проходить випускний концерт «Фабрики зірок», — розпочали маленькі ведучі.
На одному з фінальних етапів свята дошкільнята отримали дипломи про закінчення першого в житті навчального закладу.

А закінчився випускний оригінально: у центрі зали, прямо над головами дітей, висіла величезна повітряна куля, в середині якої проглядались багато таких же, але малесеньких кульок. Коли «випускники» стояли під нею, один із батьків несподівано чимось гостреньким пробив велику кулю, з якої на голівки діткам посипались маленькі повітряні кульки. З радісними вигуками малюки наступали на них, ніби салютували своєму дитинству.


Автор: Дмитро ТРОХИМЧУК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації