Вхід | Реєстрація

Експрес-новини

Працівники територіального центру УПСЗН відділення соціально-побутової реабілітації влаштували свято для пенсіонерів та інвалідів, які постійно відвідують гуртки, привітали з новорічними святами та подарували 10 ялинок. Всього цього б не відбулося без О.В. Сіроштана, який надав спонсорську допомогу ялинками, саме дякуючи йому, таким чином пенсіонерам подарували частку тепла та радості в ці святкові дні.

* * *

На території Полтавської області з 21 грудня міліцією проводились загальнодержавні оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою Ялинка. У Полтавській області міліція за п`ять днів затримала за адміністративні правопорушення, пов`язані з вирубкою та реалізацією ялинок, 37 осіб і вилучила близько 700 ялинок. Зокрема у Кобеляцькому районі були вирубані 325 молодих сосен. Пізніше міліціонерами було встановлено, що крадіжку сосен скоїв 40-річний уродженець міста Кобеляки. При проведенні огляду в ангарі останнього було вилучено 632 молоді сосни. За даним фактом порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

* * *

Анатолій Гриценко, який до недавна займав посаду начальника Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ, переведений на роботу до Жовтневого райвідділу міста Полтави. Зараз виконуючим обов’язки начальника Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ є добре відомий всім жителям району Микола Подобрий.

* * *

Після закінчення Новорічних та Різдвяних свят відновилися роботи по розчищенню річки Кобелячок. Крім свят розчищенню заважали ще й суворі морози. Зараз роботи ведуться на правому березі річки на території Підгорянської сільської ради.

* * *

Минулого тижня у Новосанжарському районі вперше за час епідемії захворюваність дітей на грип та ГРВІ стала нижчою епідпорогу на 20 відсотків – повідомив головний санітарний лікар району Олександр Пантелей. Всього, навчання через хворобу ще пропускає 131 школяр.

* * *

За новорічні свята ДП «Новосанжарський лісгосп» реалізував 14025 ялинок. Масових крадіжок новорічних дерев цього року не спостерігалося.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2010, 12:07 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації