Вхід | Реєстрація

НЕ продавайтесь

Є таке прислів’я: «Якщо спати — то з королевою, якщо красти — то мільйон». Його для свого службового користування придумали відчайдухи та авантюристи, котрі не бажають довго й тяжко працювати, а прагнуть одним скопом і назавжди вирішити свої матеріальні проблеми. Не знаю точно, в якій державі і хто цей вираз придумав, але впевнений, що то був не українець. Хоча б тому, що королев у нас ніколи не було. А вкрасти мільйона зараз можуть лише вибрані. Вибрані у парламент, обласну раду і тому подібні владні елементи. І мільйона вони вже вкрали. Прошу не ображатись тих депутатів, які свого мільйона не поцупили. Вони є винятком, який лише підтверджує правило.
Більшості ж українців «не світить» ні королева, ні мільйон. Ну хіба що ввімкнуть друкарський станок і мільйонерами стануть всі. Отже, більшості залишається довго і тяжко працювати. І, на жаль, це потрібно констатувати, і надалі залишитися досить бідними людьми.
Бідність більшості дуже вигідна меншості, тим, хто вибраний чи обраний. Думаю, ви розумієте різницю між цими двома визначеннями. Бідними, залежними, наївними легко і зручно керувати. Адже можна включити одразу кілька важелів впливу на цю більшість.
Один із вічних важелів впливу — це гроші. І є велика вірогідність того, що їх, гроші, зроблять головним інструментом для досягнення результату на виборах, які відбудуться післязавтра. І, можливо, повторяться. Адже, швидше за все, нас чекає ще й другий тур виборів. Ви певно вже звернули увагу, що на цьогорічних виборах кандидати не надто розкошелюються, не наймають великої кількості агітаторів, менше роздають безкоштовної партійної преси. Знаючі люди подейкують, що не випадково. Адже кандидатам легше і зручніше просто купити голоси. Тобто дати грошей і простим виборцям, і членам виборчих комісій. Всім же відомо, що в комісії йдуть працювати, як правило, бідні люди. І для них 100, 200 а тим більше — тисяча гривень є значною сумою.
Так, ці гроші можуть взяти. І дати результат. Але тоді й не ображайтесь, шановні, на когось за своє злиденне життя. Ви ж самі винні. Бо ви — продались. Продали, нехай не душу, а лише совість. Та все одно це ваш внесок у перемогу Зла. Дуже прошу, не продавайтесь. Тим більше, що ці гроші, вибрані, у вас все одно заберуть.

Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2010, 12:13 | Полтавщина | Редакційна
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації