Вхід | Реєстрація

Колос здобуває надважливу перемогу

Кобелячани на виїзді перемагають селещинський «Дукат» і заносять в актив першу перемогу у цьому сезоні.

Нагадаю, що до цього матчу «Колос» зіграв 3 поєдинки: 2 перших програв, а останній провів у нічию. Тобто, люди, які знайомі з футболом, або просто ті, хто хоча б колись займались спортом, зрозуміють, що ця гра була важлива з точки зору психології, точніше, її результат. Свято прийшло і на нашу вулицю. Десь, можливо, усміхнулась фортуна, можливо, психологічний фактор того, що не було вже куди відступати. Та цей матч, на противагу всім критикам, кобелячани зіграли злагоджено і красиво. У силу різних причин «колосяни» грали не в повному бойовому складі, але їм вдалося показати те, що від них чекали вболівальники: активну гру на флангах, надійність у обороні і злагодженість у центрі поля.

Стартовий склад був таким: Володимир Нестеренко (к), Владислав Савченко, Владислав Філіпов, Роман Смірнов, Владислав Янковський (лінія оборони справа на ліво), Олег Галаган, Владислав Савченко, Роман Солошенко, Олег Грубий (півзахистники), Євген Волочай, Михайло Білокінь (нападники). Запасні: Валентин Ломаков, Володимир Перебейніс, Олег Маньківський, Дмитро Зайцев, Владислав Дейнека.

Гра розпочалась обережно «від оборони». Надто великою була ціна помилки, і кожен це чудово розумів. Доки Олег Галаган, пробігши ніби на велосипеді своїм правим флангом, не забив гол на 15 хвилині. Після цього господарі всіма силами кинулись відіграватись. Намагались обігрувати, ризикували. Як приклад, на 27 хвилині центральний півзахисник «Дукату» біля свого штрафного майданчику хотів обіграти Романа Солошенка, але йому це не вдалося. А Рома, забравши м’яч, одразу пробив точно в рамку воріт, при цьому забивши доволі красивий гол. Машівці не знітились, а ще з більшою агресією кинулись на ворота Нестеренка. І тільки розвели м’яч в центрі поля, як одразу ж один гол відквитали. А на 37 хвилині Володимир Борцало (легіонер із Дрижиної Греблі) дальнім ударом зробив рахунок нічийним 2:2. Гості рук не опустили. Під кінець першого тайму Михайло Білокінь заробив пенальті, яке вдало виконав Роман Солошенко.

У другому таймі багато моментів була як в однієї команди, так і в іншої, але реалізувати їх нікому не вдалось. У підсумку рахунок — 2:3. Довгоочікувана перемога, за якою вже засумували як гравці, так і вболівальники «Колоса». Головне — не зупинятися, а продовжувати в такому ж дусі.

Молодь також здобула перемогу з розгромним рахунком 2:6. У складі дублерів особливо потрібно виділити юних біличан Дмитра Тищенка і Владислава Поплавку. Вони забили по два голи. Ще один м'яч на рахунку Петра Шевчука. Також автоголом «відзначився» гравець «Дукату».

Здобувши очки «по-максимуму», кобелячани попрощалися з Селещиною.

Турнірні таблиці

Дорослі

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

«Чайка» (Дейкалівка)

5

5

0

0

16 : 1

15

2

ФК СГМ «Рокита» 

5

4

1

0

14 : 7

13

3

«Маяк» (Котельва)

4

2

1

1

6 : 5

7

4

«Динамо» (Решетилівка)

5

2

0

3

11 : 14

6

5

«Колос» (Кобеляки)

4

1

1

2

6 : 7

4

6

«Дукат» (Селещина)

5

1

1

3

10 : 17

4

7

«Стандарт» (Нові Санжари)

4

0

2

2

4 : 7

2

8

«Псьол» (Гадяч)

4

0

0

4

6 : 15

0

 

Юнаки

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

«Динамо» (Решетилівка)

5

3

2

0

20 : 8

11

2

«Дукат» (Селещина)

5

3

1

1

13 : 6

10

3

«Колос» (Кобеляки)

4

3

0

1

14 : 5

9

4

«Маяк» (Котельва)

4

2

0

2

11 : 8

6

5

«Стандарт» (Нові Санжари)

4

1

2

1

4 : 6

5

6

«Псьол» (Гадяч)

4

1

1

2

5 : 9

4

7

ФК СГМ «Рокита» 

5

1

1

3

2 : 18

4

8

«Чайка» (Дейкалівка)

5

0

1

4

3 : 12

1

 


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 червня 2014, 15:54 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. шеф / 12 червня 2014, 13:56
молодці!!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації