Вхід | Реєстрація

«Нас не потрібно розділяти»

«Нас не потрібно розділяти»

Нещодавно Полтавський обласний центр естетичного виховання учнівської молоді провів конкурс малюнків, плакатів та фотографій під назвою «Магія мистецтва». У ньому взяла участь і учениця Кобеляцького професійного аграрного ліцею.

Усього змагалися більше двохсот учасників із позашкільних, професійно-технічних та інтернатних навчальних закладів. Вік конкурсантів становив від десяти до вісімнадцяти років. Серед учасників конкурсу була і учениця Кобеляцького професійного аграрного ліцею Альона Сіроштан. Дівчина сьогодні здобуває професію кухара-кондитера. У вільний від навчання час захоплюється образотворчим мистецтвом. Протягом декількох років відвідує художню студію при дитячій музичній школі. Викладачі Альони говорять, що дівчина має неабиякий хист до малювання. Тому було прийняте рішення направити її малюнки для участі в конкурсі «Магія мистецтва», організований Полтавським обласним центром естетичного виховання. На розсуд членів журі було подано роботу під назвою «Дружба народів». Юна художниця говорить, що цю тему обрали не випадково.

— Я займалася цим самостійно, — каже Альона. — А тему пов'язала з подіями, які сьогодні відбуваються в нашій країні. У роботі я зобразила Україну та Росію, які намагаються розділити навпіл. У своєму малюнку я поєднала дві країни. Думаю, це правильно. Я намалювала два прапори та дівчат у національному вбранні, які дуже схожі між собою. Адже вважаю, що наші народи схожі і нас не потрібно розділяти.

Саму роботу, яку Альона намалювала за одну ніч, нам побачити не вдалося. Тому що після конкурсу малюнки учасників організатори не повертають. Та в результаті дівчина стала лауреатом конкурсу й отримала диплом другого ступеню.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації