Вхід | Реєстрація

Спортсменом може бути кожен

Спортсменом може бути кожен

Близько 240 учасників із 20 команд спортсменів-інвалідів 18 районів Полтавської області, м. Світловодська Кіровоградської області та міста Варен (Мюріц) з Німеччини зібрала Відкрита обласна Спартакіада з рекреаційних видів спорту ВОІ СОІУ, яка відбулася 22 травня 2014 році на стадіоні «Політехнік» міста Кременчука.

Учасників змагань привітно зустріли та побажали здоров'я і перемог головний організатор змагань, представник Кременчуцької організації інвалідів Наталія Герасименко, працівники територіального центру Автозаводського району міста Кременчука, голова Полтавської обласної організації інвалідів Сергій Чумак та голова регіонального представництва об'єднання інвалідів регіону Мюріц Ханні Россек. Особисто-командні змагання проводилися у 14 видах спорту за картковою системою. Команда Новосанжарського районного територіального центру групи соціальної активності інвалідів «Прометей» у складі Анни Коркішко, Юрія Урезченка, Сергія Бодака, Олександра Дикого, Богдана Роя та Миколи Мороза у супроводі Оксани Червоної і Оксани Бережної повернулася з одинадцятьма медалями у семи видах спорту в особистому заліку та кубком за І місце серед команд-учасників.

Перші місця вибороли Сергій Бодак (біг на 100 м), Богдан Рой (кидання м’яча в мішень), Юрій Урезченко (настільний теніс), Анна Коркішко (стрибки у довжину). «Срібні» нагороди привезли Анна Коркішко (біг на 100 м), Сергій Бодак (баскетбол, закидання м'яча в кільце), Микола Мороз (дартс). Треті місця вибороли Анна Коркішко і Сергій Бодак (біг з перешкодами), Олександр Дикий (баскетбол, закидання м'яча в кільце), Анна Коркішко (кидання м’яча в мішень). Також спортсмени Новосанжарщини спробували свої сили у грі городки та боча, фігурній їзді на візках, присіданні, нардах, метанні кілець.

Для багатьох спортсменів-інвалідів дорожчим за медалі і грамоти була сама участь у подібному заході, можливість зустрітися з друзями, перебороти свій недуг та повірити у себе. Маємо надію на наступні рекорди новосанжарців.


Автор: Оксана ЧЕРВОНА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації