Вхід | Реєстрація

Механізм знижки на газ для України, який пропонує РФ, є неприйнятним - глава Міненерго

Механізм реалізації знижки на газ для України, який пропонує російська сторона, є неприйнятним, тому черговий раунд переговорів був малорезультативним. Про це після завершення переговорів між Україною і РФ з участю ЄС заявив міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Продан, - повідомляє "Українська правда" з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Практично ми залишилися на рівні домовленостей 2 червня (попередній раунд переговорів)", - заявив Продан.

Він зазначив, що хоча є згода сторін вирішити питання шляхом пакетної угоди, яке б визначало питання ціни і оплати заборгованості за газ, російська сторона на нинішніх переговорах змінила свою позицію щодо формування ціни.

"Газпром" пропонує механізм формування ціни, встановлюючи відповідні знижки на мито", — пояснив Продан.

При цьому він підкреслив, що таке рішення про мито оформляється постановою уряду РФ і може бути скасоване у будь-який момент.

"Природно, такий механізм не влаштовує українську сторону", - пояснив глава Міненерго.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 червня 2014, 11:22 | Полтавщина | Фінанси


1. Стурбованний / 11 червня 2014, 05:21
Да мы хотим по 260 $ а не по 480 $ как подписала договор Юля и за что сидела, когда Европа покупает 320-460 $ Но нам все равно надо по 260$ :))) Москва обязана нам его так продавать
2. Чудо Юдо / 11 червня 2014, 09:48
Стурбований, москаль, - "ви" уже далеко не "ми". Не забувайте.
Ми з Європи реверс назад качаємо, нам вигідніше перекупляти російський газ у них, аніж напряму у РФ. Не наштовхує на думку що із цінами на газ для нас Росія мальоха приху***?
І Юлічку, дуру, зря випустили. Нехай би мотала.
3. Стурбованний / 11 червня 2014, 11:52
;)
2.Чудо Юдо
«Ми з Європи реверс назад качаємо»

Бог в помощ
4. Стурбованний / 11 червня 2014, 11:52
Я немец
5. Чудо Юдо / 11 червня 2014, 14:38
4.Стурбованний
«Я немец»

То може я і переплутав - дуже багато жителів північної сусідської країни з’явилося останнім часом і повчають як правильно жити українцям. Чи у школі їм там предмет такий викладають "Як пхати свого носа у чужі справи", чи просто по життю вважають за святе повчати жителів інших країн, а може це з телевізора їх учать такому, щоб проблем у своїй країні не помічали, я не знаю.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації