Вхід | Реєстрація

Украинцы готовы бесплатно поселить беженцев из Донецка, Луганска и Крыма

Интернет-ресурс Slando проанализировал, в каких городах и странах предлагают жилье украинским беженцам

В мае на Slando впервые появились объявления о помощи беженцам и поиске беженцами жилья. Найти новое временное или постоянное место жительства предлагают как простые украинцы, так и агентства недвижимости. Примечательно, что соотечественники часто готовы предоставить жилье беженцам за символическую плату и даже бесплатно.

Например, Юрий из Николаевской области предлагает крымской семье любой национальности «отдельную хату с большим поливным огородом. Создадим условия для выращивания овощей, поможем с хозяйством, продуктами и бытовыми условиями. Также можем помочь с переездом. Все бескорыстно».

Василий из Харьковской области готов бесплатно поселить семью «из зоны боевых действий Донецка или Луганска. Старенький домик в пригороде Харькова - 40 минут на маршрутке до метро. Можно пожить до нормализации обстановки, срок на полгода и более - бесплатно, работу найти (супермаркет, цех или др.)».

Другой автор объявления предлагает «бывшим крымчанам, донетчанам и луганчанам сдать в аренду за символическую плату дом 60 кв.м. в Дунаевцы Хмельницкой области». В селе Иваница Черниговской области за 250 гривен и «коммунальные услуги за свой счет» семья беженцев из Крыма сможет арендовать дачу с частичными удобствами.

А иммиграционные компании предлагают переселенцам своим услуги по получению статуса беженца и политического убежища в странах Евросоюза. Так, одно из агентств обеспечивает «полное сопровождение и подготовку пакета подтверждающих документов истории (легенды) об угрозе жизни и здоровью членов семьи, преследования со стороны правоохранительных органов или других лиц, притеснениях по расовым, национальным, языковым, религиозным, политическим и другим признакам».

Другая иммиграционная компания обещает претендентам на статус беженца в Швеции предоставление бесплатного жилья, пособия около 220 евро в месяц на человека, медицинской страховки, бесплатного адвоката и обучению языку за счет государства.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 червня 2014, 15:59 | Полтавщина | Суспільство


1. шофер / 10 червня 2014, 23:46
Украинцы готовы бесплатно поселить беженцев из Донецка, Луганска и Крыма
Кожен, хто буянив на майдані, свято зобов*язаний надати житло всим отим людям та дітям, котрі через ваш майдан залишилися бомжами. Всі розрушені долі отих людей дітей сімей на вашій совісті - погань ходяча. Краще б ви опинилися на їх місці - революціонери х..єві. Зараз для очистки вашої совісті, ви зобов*язані їх прийняти хоч і у свої будинки, назавжди. А якщо буде тісно та не поміщатимитеся - самі ідіть геть нах., а людей залиште. Це ви хотіли перевороту, а не вони. А вони постраждали, через ваші майдани та через вас - шоб ви "...." разом із своїм майданом.

Є ще одна група людей, які також через вас або недоїдають, або взагалі завтра опиняться на вулиці - ті хто взяли житло у валютному кредитові. Ваше погане вибачення їм не потрібне - хоча і того не було. А для справжньої відповідальності, віддайте їм всю свою зарплату для компенсації, і залиштеся без грошей самі. Адже це ви хотіли всього що зараз відбувається, а не вони, от ви і сосіть. А ті люди постраждали через вас.
2. Стурбованний / 11 червня 2014, 05:31
1. шофер
«Кожен, хто буянив на майдані, свято зобов*язаний надати житло всим отим людям та дітям, котрі через ваш майдан залишилися бомжами.»


Я бы еще добавил, что должны ходить на могилы невинно убиенных украинцев, а к погибшим детям Донбасса и Луганска ползать на коленях.
3. Чудо Юдо / 11 червня 2014, 09:42
1. шофер
«А ті люди постраждали через вас.»

Ті люди постраждали через те, що підтримали озброєних бандитів, навіть не запитавши хто то такі. Я думаю багато хто навіть не знає, звідки взялися ті Гіркіни, та інші чмошники.
Тепер отримують банду на своїх вулицях.
Чому гопоти з автоматами немає у інших регіонах України? Чому інші області більш-менш згуртовані і не підтримують незрозуміло кого, хто ухопив автомата і стріляє направо і наліво? А Майдан же "для всіх" був.
4. шофер / 11 червня 2014, 13:35
У попередньому каменті №3, замість того щоб закликати обійнятися, об*єднатися, допомогти один одному, понести відповідальність за балаган котрий натворили своїм майданом, замість того щоб судити із себе а не показувати пальцем на цнших, закликати всих вибачитися перед отими людьми, дописувач "Чудак" розмірковує так що є "ми - молодці", і є "вони мать їх перемать так їм і треба".

Так хто із нас сеператист? Хто із нас розділяє країну?

Чудак - ти лайно!
5. Чудо Юдо / 11 червня 2014, 14:32
Шофер, ще раз пояснюю - у тому, що люди підтримали бандитизм на своїй землі винен не Майдан. Майдан був за одне, а бандити завжди за своє. Мені немає чому вибачатися перед донбасовцями. Точно так же мені було б дуже тупо очікувати від них якихось там вибачень, якби я у свій дім привів озброєних терористів.
А ті, хто їх не підтримував але "попав під роздачу" - ті жертви. Але жертви тупості інших жителей Донбасу а не якогось там Майдану. Бо, Шофере, ти і світове глобальне потепління скоро почнеш приписувати до Майдану.
А повінь на Західній Україні - також наслідок Майдану?
А ці рєбятки своїм бандитизмом ще й підтримують крадіїв у новій владі. Поки вони там війнушками граються нинішні керівнички на війні наживаються, бо знають, що завтра вони стануть непотрібні, отже треба красти поки є можливість.
6. шофер / 12 червня 2014, 11:27
Чудо Юдо залишайся при своїй думці, я лише от що хочу сказати, на майбутнє - якшо я іноді надто відвертий, то не ображайся. З мого боку це буває не часто. А якщо вже і буває, то обгрунтовано, і головне - не со зла.
7. шофер / 12 червня 2014, 11:44
5.Чудо Юдо
«Бо, Шофере, ти і світове глобальне потепління скоро почнеш приписувати до Майдану.»
До речі, згадав. Тижнів три тому, на ІНТЕР-і у випуску новин заявили ось про таке: Посилання на podrobnosti.ua

Ну як вам, слабО ?!

Для довідки:

1. Для повного покриття всієї земної суші (глобальний потоп), достатньо таяння навіть 50% полярної шапки.

2. До рівня суші НюЙорка, океану лишилося піднятися лише 1 метр - 20 років тому різниця рівнів складала 3 метри.

3. Задумайтеся, що таке 20 років, у порівнянні із тисячами та мільйонами, котрими вимірюються астрономічні зміни. Це для того, щоб ви краще уявили із якою щвидкістю людина губить Землю.
8. шофер / 12 червня 2014, 11:47
4. Полярна шапка не тільки утримує велику кількість води у стані льоду. Полярна шапка, також, слугує одним із плеч глобального терморегулятора - інше плече це сонце. Від пропорції цих плеч, залежить клімат (температура та вологість). Чим менша масса полярного льоду, тим більше перемагає сонце.
9. шофер / 12 червня 2014, 15:58
8. шофер
« Чим менша масса полярного льоду, тим більше перемагає сонце....»
.... тим вища температура клімату, тим ще скорше тають льодовики, тим ще скорше піднімається температура - кільцевий процесс.

До певного моменту, пропорція цих плеч знаходилася у рівновазі - у зимовій частині року льодовики більшали, у літній меншали. Зараз температура піднялася настілььки, що льодовики вже не можуть бути перевагою над сонцем, а отже не можуть поповнити об*єм льоду у зимовий період року. Тоб то, досягнута точка невозврата.

----------------------

Людство, чого тільки не видумує для порятунку полярної шапки. Існують навіть проекти, де самим справжнім чином пропонується накрити усю полярну шапку сонце відбивною плівкою. У той час, коли для вирішення проблеми, достатньо дати свободу розробкам альтернативної енергетики, котрі на сьогдні вже давно існують, і навіть відпрацьовані. Наприклад, завдяки технології ГМО, вчені створили абсолютно новий вид водорослі із такою властивостю, що та здатна повністю забезпечити людство альтернативним біопаливом. Із моменту змішування двох рідин, до повного дозрівання рослини, потрібно лише сутки часу.
10. traktorist / 12 червня 2014, 16:17
Випездьож шофера як ніколи, актуальна для біженців.
11. Волоська Ольга / 12 червня 2014, 21:21
1. шофер
«Кожен, хто буянив на майдані, »

Тобто, кожного, хто готовий прийняти біженців, ви автоматично відносите до тих "хто буянив на майдані"? Я правильно розумію вашу думку. Боюсь, ви помиляєтесь.
12. шофер / 12 червня 2014, 22:53
11.Волоська Ольга
«Тобто, кожного, хто готовий прийняти біженців, ви автоматично відносите до тих "хто буянив на майдані"? Я правильно розумію вашу думку. Боюсь, ви помиляєтесь. »
Не бійтеся пані Ольга, мою думку ви зрозуміли не правильно.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації