Вхід | Реєстрація

Спортивні вихідні

Спортивні вихідні

7 червня 2014 року в місті Хорол проходила обласна спартакіада на «Краще спортивне село Полтавщини», в якій взяли участь команди з 20 районів Полтавської області. Честь Кобеляцького району захищали спортсмени Білицької селищної громади, які змагались у п’яти видах спорту і здобули такі результати: міні-футбол — 6-8 місце, настільний теніс — 9 місце, шашки — 3 місце, гирьовий спорт — 7 місце, перетягування канату — 3 місце. У загальному заліку спартакіади 3 місце здобула команда Оржицького району, набравши 37 очок, 2 місце здобули наші земляки, набравши 28,5 очок, а переможцями цих змагань стала команда Миргородського району.

Друге місце для нашого району здобували: Антон Соболь, Яна Таран, Ігор Дяченко, Владислав Савченко, Олексій Демченко, Володимир Нестеренко, Євгеній Жмудь, Денис Сергієнко, Руслан Федоренко, Віталій Грицаєнко, Андрій Ісай, Андрій Чорний, Сергій Петров, Сергій Косик, Володимир Галушко.

***

7 червня в місті Кобеляки проходили змагання з пляжного волейболу серед міських команд та команд колективів фізкультури сільських громад. Змагання проходили на міських пляжах Золотий, Попова, Заїки. У змаганнях брали участь 28 команд, серед яких була одна команда дівчат.

На пляжах Заїки, Попова, де грали міські команди, були розподілені на 4 підгрупи. До фіналу вийшли сильніші команди міста, які змагалися за призові місця на пляжі Попова: ІІІ-є місце —  «Де і Як» (Дендеберя і Якименко), яка перемогла команду «Ліцеїсти» (Пащенко і Бутко) з рахунком 21:19. ІІ-е місце посіла команда «МЧС» (Крайник і Панченко), яка поступилася І-им місцем команді «Два кума» (Куземко і Дрофа) з рахунком 14:21.

На пляжі Золотий, де змагалися колективи фізкультури сільських громад, учасники були розподілені на 5 груп. Переможці у своїх групах здобували право грати у півфіналі. У результаті проведених змагань місця розподілилися наступним чином: ІІІ-є — «Радянське -2» (Попов, Карпенко); ІІ-е місце виборола молода та амбітна команда «Котовське -1» (Черевко, Дрига); переможцями змагань стала досвідчена команда «Ветеран» (Лебедєв, Гузченко). Переможці змагань були нагородженні грамотами.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 червня 2014, 13:00 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації