Вхід | Реєстрація

Майже двісті дітей навчали грати у футбол

У квітні цього року Федерація футболу України дала старт новому національному проекту з розвитку шкільного футболу «Відкриті уроки футболу».

Головним завданням фестивалю є залучення дітей до здорового способу життя та, зокрема, занять футболом. Фестиваль робить футбол відкритим для всіх, незалежно від статі та наявності футбольної обдарованості. Крім цього, завданням проекту є навчання дітей основним навичкам найпростіших технічних елементів футболу, пошук обдарованих хлопчиків та дівчаток, їх відбір та розвиток таланту в майбутньому.

Директор Кобеляцької дитячо-юнацької спортивної школи Руслан Сабіров зазначив, що йому приємно, що фестиваль стартував саме в Кобеляцькому районі. Адже в нашому районі футбол є одним із найпопулярніших та наймасовіших видів спорту.

Фестиваль проходив протягом трьох днів на стадіоні «Колос». У ньому взяли участь 192 дитини. Тренерами юних спортсменів виступили вчителі фізичної культури зі шкіл району та два куратори з Полтави. Змагання проходили в цікавій ігровій формі і неабияк сподобались дітлахам. Щодня на них чекали нові спортивні завдання, з якими вправно справлялись юні спортсмени.

— Щодня фестиваль розпочинався о восьмій годині ранку, — каже Руслан Сабіров. — Та діти починали сходитись на стадіон на годину раніше. Хтось розминався, а хтось робив розмітку для змагань.

Насамкінець фестивалю представники Федерації футболу України подарували дітям більше ста м’ячів, спортивні костюми, фішки та обручі. Цей інвентар розподілили по школах району. А самі учасники змагань отримали в подарунок футболки та кепки з логотипами фестивалю.

Руслан Сабіров висловив сподівання, що подібні фестивалі стануть традиційними і щорічними. Вони сприятимуть залученню дітей до занять спортом.


Автор: Дарія СРІБНА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 червня 2014, 13:54 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. шеф / 12 червня 2014, 14:04
давно пора розвивати спорт в районі,а не штани там протирати і бюджетні гроші відмивати!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації