Вхід | Реєстрація

Операція «Мопедист»

Операція «Мопедист»

Мотоциклісти та скутеристи — під особливим прицілом інспекторів ДАІ. З 04.06.2014 по 04.07.2014 в Полтавській області починаються цільові профілактичні заходи під умовною назвою «Мопедист».

Інспектори ДАІ будуть нагадувати водіям мототранспорту про безумовне дотримання ними Правил дорожнього руху. ДАІ наголошує: їздити на мопедах, мотоциклах і скутерах можна тільки людям, які мають посвідчення водія відповідної категорії і досягли 16 років.

Транспорт повинен бути зареєстрований у встановленому порядку, обладнаний звуковим сигналом та світлоповертачами. Власників і водіїв, які будуть порушувати головні вимоги ПДР, притягнуть до адміністративної відповідальності.

У теплу пору охочих покататися на двоколісному з вітерцем значно більше. Ганяють на дорогах області навіть жінки, підлітки і пенсіонери. Однак про власну безпеку, за показаннями інспекторів ДАІ, думають одиниці. Часто перевищення швидкості, керування без шолома або в нетверезому стані і грубі порушення правил дорожнього руху стають причиною серйозних аварій на мотоциклах і скутерах.
Шановні мотоциклісти та мопедисти! Не перевищуйте швидкість, користуйтеся шоломами, тому що в більшості випадків це може врятувати ваше життя і здоров’я.


Автор: Володимир Кобель, т. в. о. командира взводу з обслуговування поста № 2, капітан міліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2014, 09:15 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації