Вхід | Реєстрація

«Дзілінь-дзілінь! Канікули чекають!»

«Дзілінь-дзілінь! Канікули чекають!»

Ось і прийшов час багатьом старшокласникам попрощатися зі школою.

У Новосанжарському НВК останній дзвоник традиційно сповістив усіх про закінчення занять та початок літніх канікул. Як і зазвичай, свято відбулося на стадіоні. Усі випускники були одягнені у святкову шкільну форму, в руках тримали білі троянди, обгорнуті блакитним та жовтим папером, прикрашені національними стрічками.

— Школо, зустрічай наших одинадцятикласників! — представила щасливих та усміхнених випускників Тетяна Селюк.

Шкільний дзвінок востаннє продзвенів для 97-и учнів одинадцятих класів. Крім того, на святі були відзначені учні, які захищали честь нашого району на обласних конкурсах: Єлизавета Піскова (4-В) — перше місце в обласному конкурсі імені Петра Яцика; Анастасія Дерев’янко (8-А) — третє місце в обласному турі шкільної олімпіади з біології; Ірина Дрига (8-В) — третє місце з історії; Владислав Луговський (9-В) — третє місце з інформаційних технологій; Наталія Музика (10-Г) — друге місце з трудового навчання; Ольга Лоза (10-Г) — третє місце з англійської мови; Ольга Черевик (10-Г) — друге місце з української та англійської мови; Євгеній Шпортько (11-Б) — друге місце з англійської мови; Юлія Чала (11-Б) — друге місце з біології. А ще команда КВН «Браво», до складу якої входять випускники 11-А та 11-Б класів, стала призером обласного конкурсу. Команда «Янголи фортуни» (дружини юних пожежних), юні інспектори руху та екологічний театр «Материнка» показали найкращі результати на районних конкурсах.

Були офіційні привітання випускникам зі сторони директора школи Миколи Решетила та голови райдержадміністрації Володимира Паршевлюка. Вони привітали учнів зі святом, побажали зробити свій життєвий і професійний вибір та наголосили, що цьогорічні учні закінчують школу в той час, коли народжується нова Україна.

Після офіційних привітань глядачі та учні отримали музичний сувенір: «Дзілінь-дзілінь! Канікули чекають!», — виспівували юні артисти. Наприкінці виступу вони розкидали повітряні кульки, а «першачки», мов по команді, швидко побігли їх збирати та бавитися з ними.

До привітань офіційних осіб також долучилися класний керівник 11-В класу Галина Царенко, одинадцятикласники Максим Шульга та Наталія Підлісна, мама одного з випускників та першокласники, які дзвінкими голосочками від щирого серця побажали своїм старшим товаришам успіхів, натхнення та щасливої власної долі.

Приємним сюрпризом для всіх учасників свята став флешмоб у виконанні учнів: діти вишикувалися рядами починаючи від найменших до випускників. Кожна група по черзі демонструвала злагоджений танок, передаючи естафету виступу старшому поколінню. Завершальним був танок випускників. Вони виглядали особливо гарно у святковій шкільній формі та з національними стрічками. На подив усім до групи випускників приєдналися учителі та «дали жару» запальними рухами. Вони показали, що молоді і душею, і тілом.

Та на цьому сюрпризи не закінчились: до випускників винесли білосніжних голубів, яких вони разом із учителями випустили у вільний політ. Це так символічно, адже діти, як і ці птахи, учора ще юні, а завтра вже дорослі, вилітають зі свого домашнього гнізда.

Право востаннє подзвонити у шкільний дзвоник надали Тимуру Берлиму та Вікторії Лехман. За традицією, останній дзвінок запросив усіх до класів. Ще одна сторінка шкільного життя перегорнута. Попереду— випускний, вступ до омріяного вищого навчального закладу та повне відповідальності доросле життя!

У Лелюхівській школі білих голубів не випускали, але останній дзвоник дітям також запам’ятається. Адже, як завжди, цього року випускається всього один клас. Тому випускники зустрічали свій останній дзвоник у тихій домашній затишній атмосфері, яку створили їм класний керівник, учителі, інші працівники та директор школи.


Автор: Юрій ОЛІЙНИК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації