Вхід | Реєстрація

Упевнена перемога «Колоса» в рідних стінах

Упевнена перемога «Колоса» в рідних стінах

Кобелячани продемонстрували найкращу свою гру в цьому сезоні і здобули переконливу перемогу в матчі з Гадячем.

15 червня відбувся черговий тур чемпіонату Полтавської області з футболу. Кобеляцький «Колос» приймав футболістів із Гадячу. У минулому турі «колосяни» програли на виїзді одним із лідерів групи, футболістам «Рокити», з розгромним рахунком 5:0. Тому на цей матч були надмотивовані, адже хотіли загладити свою провину перед уболівальниками. Також важливо було довести самим собі, що то був прикрий випадок, який більше не повториться. Виправити все це могла тільки впевнена домашня перемога.

Погодні умови були сприятливі для того, щоб показати обом командам захоплюючий, якісний і видовищний футбол. «Колос» розпочав в такому складі: Володимир Нестеренко (в), Владислав Савченко, Владислав Філіпов, Роман Смірнов, Роман Солошенко, Олег Маньківський, Сергій Лупінос (к), Віталій Пищита, Олег Галаган, Євген Волочай, Михайло Білокінь. Запасні: Валентин Ломаков, Володимир Перебейніс, Владислав Янковський, Павло Мудрак, Владислав Савченко.

З перших хвилин зустрічі господарі захопили ігрову ініціативу. Гості ж намагалися більше володіти м’ячем, «катаючи» його між захисниками. Та завдяки якісному пресингу футболістів «групи атаки» «Колоса» у них мало що виходило. Потім «Псьол» змінив свою тактику підходу до воріт суперника, роблячи акцент на швидкі контратаки. Кобелячани вміло комбінували на половині поля суперника, постійно знаходячи вільні зони. Та у завершальній фазі постійно чогось не вистачало для взяття воріт. І от, підключившись на кутовий, центральний захисник «Колоса» Владислав Філіпов красивим ударом головою відкрив рахунок на 29 хвилині. «Псел» відповідав хорошими швидкими атаками, суперники пробили декілька цілком небезпечних штрафних ударів, але користі з цього не отримали. А кобелячани зуміли забити вдруге. Зробив це найдосвідченіший Сергій Лупінос (єдиний легіонер Колоса) на 38 хвилині.

У другому таймі гра команд особливо не змінилась. Гадяч намагався проявити характер, створював хороші моменти, та особливої небезпеки для воріт Володимира Нестеренка в них не було. «Колос» зумів забити і втретє. На 71 хвилині красивим дальнім ударом за межею штрафного майданчика, не без помилки голкіпера, відзначився Владислав Савченко. Після цього «колосяни» відчували себе впевнено і сміливо. А «Псел» так і не зумів «розмочити» рахунок.

Як підсумок, 3:0 — на користь «Колоса». Це була перша перемога кобелячан на своєму полі в цьому році. Хочеться відзначити кількість і підтримку вболівальників. У цьому матчі їх було дуже багато. Нам надзвичайно приємно бачити, що з кожною грою глядачів стає все більше і більше. Футболісти, у свою чергу, будуть прагнути показувати достойний рівень гри, аби не засмучувати своїх прихильників.

Матч між молодіжними складами закінчився з рахунком 0:1 на користь Гадяча. Наші юнаки мали змогу вийти на перше місце, вигравши цей матч. Господарі контролювали хід гри, створювали моменти, але не змогли їх реалізувати. Натомість проґавили одну з небагатьох атак суперника і пропустили гол. Можливо, була присутня недооцінка суперника. Незважаючи на поразку, юнаки «Колоса» зберегли за собою другу сходинку в турнірній таблиці.

Інші результати матчів цієї групи (в дужках результати молодіжних складів): «Чайка» (Дейкалівка) — «СГМ «Рокита» (Рокита) 5:1 (1:4); «Динамо» (Решитилівка) — «Стандарт» (Нові Санжари) 2:1 (4:2); «Маяк» (Котельва) — «Дукат» (Селещина) 3:1 (1:0).

 

Анонс

22 червня, у неділю, кобелячани будуть приймати ФК «Миргород» в рамках проведення Кубка Полтавської області з футболу.

 

Турнірна таблиця

Перша ліга. Група Б ­ 2014

Команда

І

О

1

«Чайка» (Дейкалівка)

7

21

2

«СГМ «Рокита» (Рокита)

7

16

3

«Динамо» (Решетилівка)

7

12

4

«Маяк» (Котельва)

6

10

5

«Колос» (Кобеляки)

6

7

6

«Дукат» (Селещина)

7

4

7

«Псьол» (Гадяч)

6

3

8

«Стандарт» (Нові Санжари)

6

2

9

«Диканька» (Диканька)

0

0

 


Автор: Владислав ФІЛІПОВ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 червня 2014, 12:30 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації