Вхід | Реєстрація

Кубок закриття сезону

Кубок закриття сезону

Літо — пора канікул та відпочинку. А також — час підготуватися до нового навчального року та нових спартакіад, змагань і конкурсів.

Тож, щоб перевірити сили та навички дітей, з якими вони відправляються на канікули, був проведений турнір із міні-футболу «Кубок закриття сезону». Це спортивне свято відбулося 12 червня на спортмайданчику Бродщинської ЗОШ І-ІІ ст.

Турнір розпочався з урочистого представлення команд та оголошення програми змагань. Щоб перевірити свої футбольні вміння заявки подали два колективи Бродщинської школи, юнаки Канавської школи та молодіжна збірна села Бродщина. Ігри проходили за коловою схемою. У результаті запеклої боротьби перемогу здобула команда випускників Бродщинської школи. Переможці та призери були нагороджені грамотами.

Як висловився один із учасників турніру: «Для нас змагання з міні-футболу — це свято здоров’я та здорового способу життя. Ми прагнемо досягати високих спортивних показників, виявляючи свої фізичні вміння та здібності. До того ж під час турніру учасники можуть краще пізнати один одного та вивчити манеру гри своїх опонентів».

Отож, організатори вдячні всім, хто виявив бажання прийняти участь у змаганнях, та бажають учасникам досягти найвищих результатів у цьому виді спорту. Тим паче, що попереду в хлопці аж цілих три місяці вільного часу.


Автор: Сергій МИТЬКО, учитель фізкультури


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 червня 2014, 16:12 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації