Вхід | Реєстрація

Кобеляки приймали змагання обласного рівня

У суботу 14 червня в Кобеляках проходили змагання чемпіонату обласної організації ВФСТ «Колос» з пляжного волейболу серед чоловіків, жінок і ветеранів.

Серед сильної половини людства наш район представляло 3 команди: «Кобеляки-1» (Олексій Дрофа і Олександр Куземко), «Кобеляки-2» (Владислав Якименко і Данило Крайник), «Кобеляки-3» (Максим Пищита і Дмитро Чорний). Команда Дрофи і Куземка перемогла в районних змаганнях і на цих була в якості фаворитів. Вони — єдині, хто вийшов із групи в півфінал. А от «Кобеляки-2» і «Кобеляки-3» не зуміли подолати цей бар’єр. Усього було 3 групи по 4 команди в кожній. У півфіналі гравців розділили на дві підгрупи по 3 колективи. Нашим у суперники дісталися представники Козельщинського і Полтавського районів. Несподівано програвши Козельщині, кобелячани зуміли зібратися і обіграли минулорічного переможця, команду полтавчан. Останні, у свою чергу, обіграли опонентів з Козельщини. За такого перебігу обставин фіналістів визначали тільки за додатковими показниками. На превеликий жаль, наші земляки грали тільки за третє місце, де вони поступилися Новим Санжарам і в підсумку зайняли 4 місце. Перше здобуло «Глобине-2», друге — «Полтава».

У змаганнях серед ветеранів склалась аналогічна ситуація. Команда «Глобино-1» виявилась сильнішою за всіх своїх конкурентів і закономірно посіла 1-ше місце. А от за 2-ге місце велась завзята боротьба між «Зіньковом», «Кобеляками» і «Глобино-2». Ці команди обмінялись між собою виграшами і програшами, а призові місця визначалися за додатковими показниками. У підсумку «Кобеляки» зайняли 3-тє місце, поступившись «Зінькову». Нашу команду представляли Володимир Лебедєв і Роман Гузченко.

У змаганнях серед жінок наші землячки (Анна Варич і Тетяна Мигуля) показали найкращий результат серед кобелячан, але перемогти не зуміли. У підсумку — друге місце. Перше посіла «Полтава», третє — «Кременчук».


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 червня 2014, 11:20 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації