Вхід | Реєстрація

Перемогли по пенальті

13 червня в Полтаві на стадіоні «Динамо» відбувся традиційний турнір з міні-футболу серед дитячих команд 2002 р. н., пам’яті Віктора Бичкова. Участь взяло 8 команд: ДЮСШ Полтавський район, ДЮСШ «Молодь-2» (Полтава), «Ніка» Кобеляцька ДЮСШ(тренер С. Калитка),  «Лідер-дівчата», ДЮСШ ФК «Ворскла-1», ДЮФШ ФК «Ворскла-2», «Лідер-2003» (тренер В. Білорибець), ДЮСШ ім. І. Горпинко (Полтава). Команди були розділені на 2 підгрупи. Наші дівчата в своїй групі поступились всім командам, юнаки 2003 р. н. дві гри програли, а одну виграли. А юнаки 2002 р. н. у своїй підгрупі обіграли всі команди, у фіналі зустрілись з ДЮСШ ім. І. Горпинко. Наші футболісти забили першими, але в кінці другого тайму пропустили один м’яч. Отож, свисток арбітра зафіксував нічийний рахунок 1:1. У серії післяматчевих пенальті кобеляцькі діти біли влучнішими — 3:1. Золото турніру здобували: Артем Артюшенко, Ярослав Ященко, Назар Ярмоленко, Володимир Кишка, Назар Гузєєв, Максим Захарченко, Валерій Калюжний, Антон Новицький, Сергій Соломко, Дмитро Сіріціану, Олексій Терещенко, Станіслав Юрченко.

Кращим гравцем у команді дівчат визнано Аліну Гладку, у команді юнаків 2003 р. н. — Владислава Спорника, у команді 2002 р. н. — Дмитра Сіріціану. Обласна федерація футболу нагородила всіх учасників змагань цінними подарунками, призерів та переможців — кубками і грамотами.


Автор: Руслан Сабіров, директор ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 червня 2014, 13:21 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації