Вхід | Реєстрація

Спартакіада закінчилась наваристою юшкою

Спартакіада закінчилась наваристою юшкою

Одинадцятого червня у Нехворощанській загальноосвітній школі пройшла дванадцята районна спартакіада вчителів фізкультури Новосанжарського району. Частина учасників виїхала шкільним автобусом із Нових Санжар, а решту підбирали по дорозі до Нехворощі.

Близько десятої години всі вже були на місці призначення. Переодягнувшись у спортивну форму, вишикувались у шеренгу. Леонід Береза привітав учасників з початком змагань, побажав успіхів та передав слово Валентині Кульчинській.

— Я рада, що ви берете участь у спартакіаді та дотримуєтесь традицій, — сказала пані Валентина. — Усі мають спробувати свої сили та показати себе. Бажаю перемоги, дружби та хорошого відпочинку!

Директор Нехворощанської школи Михайло Лук’яненко також привітав учасників змагань на благодатній нехворощанській землі та відмітив, що головні предмети у вихованні учнів — це фізкультура і трудове навчання. Здоров’я — це головне! Потім Леонід Павлович розповів учасникам про умови проведення спартакіади.

Перший етап — гімнастика (підтягування на високій перекладині для чоловіків та віджимання в упорі лежачи для жінок), залік приймав Іван Кравцов; стрибки у довжину з місця оцінював Віктор Рибалко; штрафні кидки у баскетбольний кошик (по десять спроб у кожного) фіксували Михайло Варич та Віталій Терещенко.

Другий етап — удари лівою і правою ногою по гандбольних воротах із семи, чотирнадцяти метрів та з середини поля (для кожного учасника по шість ударів, м’яч повинен перетнути площину воріт у польоті) фіксував Володимир Литвиненко.

Третій етап — подача волейбольного м’яча по зонах волейбольного майданчика (шість спроб для кожного). Подачі приймав та оцінював точність Олександр Дерев’янко.

— Я хочу, щоб ви вірили та сподівалися, що буде мир, який зараз такий необхідний, — сказав Леонід Береза. — А сьогодні бажаю, щоб усі отримали задоволення!

Поки не розпочався дощ, учасники приступили до виконання вправ. Змагання проходили у невимушеній та дружній атмосфері. Кожен учасник намагався показати хороший результат та гарну техніку виконання. Після здачі усіх заліків фізкультурники трішки розважились грою у волейбол. А потім усі швиденько повскакували в автобус та поїхали на мальовничий берег річки Оріль, де і відбулося нагородження переможців спартакіади та вручення символічних призів.

Серед жінок перше місце виборола Ірина Ларіонова, друге — Ольга Свищ, а третє дісталося Ірині Рязановій. Серед чоловіків віком до сорока років першим став Євген Трипуз, другим — Микола Черногрядський, третім — Максим Діденко. Серед чоловіків віком від сорока до п’ятидесяти років перемогу отримав Олег Варич, друге місце — у Сергія Скляра, третє ж виборов Василь Терновий. У чоловіків віком від п’ятидесяти до шестидесяти років «золото» здобув Микола Давиденко, «срібло» — Микола Постольник, «бронзу» — Сергій Житник.

Після загального фото на природі всіх чекала навариста юшка, запашна шурпа та смачнючі вареники.


Автор: Юрій ОЛІЙНИК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 червня 2014, 12:22 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації