Вхід | Реєстрація

У середу асфальтували вулиці Золотаренка і Шевченка

У середу асфальтували вулиці Золотаренка і Шевченка

Для цього частину вартості ремонтних робіт жителі райцентру оплатили з власних гаманців.

Розповідає кобелячанин Олександр Глова: «Є в місті вулиця Золотаренка. Вона з’єднує мікрорайон Валявський садок із вулицею Касьяна. Отже, із центром Кобеляк. Дорожнє покриття тут дуже давно не ремонтувалось. І от група місцевих активістів вирішила самотужки залатати частину ям».

З такою ініціативою виступили депутат міськради Олександр Мужайло та активісти Олександр Глова й Валерій Лісний. Вони першими виділили кошти на ремонт. Інші жителі Валявського садка теж активно здавали гроші. У результаті були придбані 2,5 тонни асфальту та найняті люди з досвідом відповідної роботи. Доки робітники вкладали та утрамбовували суміш, Олександр Глова розносив по вулиці старі автомобільні покришки.

— Я їх кладу туди, де найбільші ями були. Аби машини, що їдуть, свіжий асфальт не зруйнували, — пояснив Олександр. За його словами, усе це «задоволення» обійшлося місцевим жителям у 5 тисяч гривень.
— Хочу через газету звернутися до міського голови Олександра Ісипа. Олександр Михайлович, громада свій внесок зробила. Дуже сподіваємось, що влада теж долучиться до потрібної справи і закінчить розпочатий на вулиці Золотаренка ремонт, — підсумував Глова.

Міський голова Олександр Ісип, у свою чергу, пообіцяв підтримати починання земляків. Він сказав: «Так, ми обов’язково допоможемо відремонтувати дорожнє покриття на Золотаренка. Аби гроші через Держказначейство йшли вільно, то зробили б це миттєво».

У той же день працівники підприємства «Будсервіс» проводили ямковий ремонт дорожнього покриття по вулиці Шевченка. Ці роботи фінансувались із міського бюджету. На проїжджу частину та тротуар уклали 11 тонн асфальту. Вартість проекту — 20 тисяч гривень.

— До речі, прошу земляків звернути увагу на цифри, — наголосив міський голова. — Дехто обвинувачує міську владу у марнотратстві, у замовленні робіт та послуг по завищеній вартості. От і порівняйте: 11 тонн асфальту за 20 тисяч гривень і 2,5 — за 5. Як бачите, усе сходиться».

Точної дати продовження ремонтних робіт по вулиці Золотаренка Олександр Ісип не назвав, пославшись на проблеми з проходженням коштів через Держказначейство.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 червня 2014, 14:26 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації