Вхід | Реєстрація

У центрі Кобеляк буде безкоштовний Інтернет

У центрі Кобеляк буде безкоштовний Інтернет

Міський голова Олександр Ісип обіцяє, що це нововведення буде втілене в життя протягом тижня.
Олександр Михайлович розповів, що ініціатива з облаштування в центрі Кобеляк безкоштовної WI-FI зони належить йому. Вона з’явилась після того, як очільник міста в складі української делегації відвідав Словаччину.

— Я звернув увагу на той факт, що словацька молодь більше часу, аніж українська, проводить на свіжому повітрі. Молоді люди буквально окуповують парки, сквери та інші місця. При цьому вони не лише їздять на велосипедах, роликах чи просто спілкуються між собою. Молоді люди ще й вільно користуються можливостями Інтернету за допомогою смартфонів, планшетів та інших пристроїв. Адже прямо на вулицях вони мають доступ до безкоштовної світової мережі. Отож, у мене й виникла ідея створити щось подібне в Кобеляках.

Завдяки домовленості з приватним підприємцем Сергієм Бур’яноватим, у Кобеляках вже почалися роботи з втілення цього проекту. Безкоштовний і безлімітний доступ до Інтернету буде можливий на вулиці Касьяна. Протяжність WI-FI зони становитиме близько ста метрів: від магазину «Маркет-Опт» до пам’ятника Шевченку.

— Для зручності міська влада встановить на цій вулиці додаткові лавочки. А трішки пізніше працівники «Водоканалу» та однієї з полтавських фірм зроблять майданчик для відпочинку поряд із пам’ятником Шевченку, — ділиться планами Олександр Ісип.

Одночасно Інтернетом зможуть користуватися 20-25 чоловік. До речі, послуга буде доступна і для жителів деяких будинків по вулиці Касьяна.

Крім того, Олександр Ісип розповів, що протягом літа планується розширити дитячі майданчики в парку Богдана Хмельницького та поряд із міською школою № 2. Там установлять нові фігурки казкових героїв, які вирізьблять із дерева.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 червня 2014, 12:15 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації