Вхід | Реєстрація

Чоловік убив жінку та вкинув її тіло в туалет

8 червня до чергової частини райвідділу міліції надійшло повідомлення від громадянина Г. про те, що в селі Чкалове він виявив труп своєї матері, 1965 року народження. Тіло з ушкодженнями у вигляді саден голови й тулуба було вкинуте до ями туалету.

Під час оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили, що громадянин І., 1964 року народження, раніше судимий, під час сварки наніс жінці удари в різні частини тіла. До трагедії, як це часто буває, призвела горілка. Подружжя зловживало спиртними напоями. Тому часто між ними виникали сварки та бійки. Остання закінчилась для співмешканки трагічно.

За цим фактом розпочате досудове розслідування за ознаками ч.1 ст.115 Кримінального Кодексу України.

 

«Ваш син затриманий правоохоронцями»

Надмірна довірливість — наш перший ворог, який працює на руку шахраям. У багатьох випадках матеріальних втрат могло б не бути, якби сама жертва проявила хоча б трішки обережності.

Останнім часом на території району шахраї активізували свою злочинну діяльність. Ось випадок, що трапився минулих вихідних. Шахрай телефонував на стаціонарний номер і, представляючись працівником міліції, повідомляв абонентам, що їхній син, чоловік або інший член сім'ї затриманий правоохоронцями за вчинення правопорушення. Для того, щоб їх відпустили, потрібно було перерахувати певні кошти на банківський рахунок. Сума складала п’ять тисяч гривень. Дехто гроші таки перерахував. У результаті до Кобеляцького райвідділу з повідомленням про шахрайство звернулись троє потерпілих. Відкрите кримінальне провадження. Проводиться досудове слідство.

Звертаємось до всіх жителів району: не дайте себе ошукати, не довіряйте чужим людям та особисто перевіряйте отриману інформацію. Будьте обережні.


Автор: Світлана Іваніченко, інспектор по роботі з населенням Кобеляцького райвідділу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 червня 2014, 13:29 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації