Вхід | Реєстрація

З Україною в серці

З Україною в серці

Літо, канікули — весела пора… — Де себе подіти? — замислилася дітвора…

На базі Шенгурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів було відкрито пришкільний табір праці та відпочинку «Веселка», де працювали досвідчені педагоги та креативні вихователі: Катерина Дмитрівна Рибалко, Віра Петрівна Товмашенко, Зоя Василівна Кіптіла, Наталія Олександрівна Сядро. До табору було залучено учнів 5-8 класів. У ньому діти не тільки відпочивали, повноцінно харчувалися, а й працювали на шкільних дослідницьких ділянках та клумбах. За період табірної зміни учні проявили свої інтелектуальні, акторські, художні, організаторські й творчі здібності. А допомагали їм у всьому ініціативні, мудрі наставники. Кожен день у таборі мав свій девіз та завдання: «Діти — наше майбутнє», «Фантазії не має меж…», «Повітря, сонце і туризм наш гартує організм» і так далі. Але особливої уваги хотілося б приділити дню з девізом: «Україно, ми твої діти». Усі вихованці та педагоги були залучені до флешмобу «Діти України», плели віночки з польових квітів «Український віночок». Це було свято української символіки. Діти та працівники табору залюбки одягли в цей день вишиванки, а дівчатка — ще й віночки. Вихованці детально вивчили символи та традиції своєї держави. Цей яскравий, насичений день відклав позитивні, патріотичні настрої у маленьких серцях. Також таборяни здійснили екскурсію до «Слинькової криниці». А, їдучи в автобусі до джерела, діти дружньо виконували гімн України. Нам росте достойна зміна з іскоркою дружби, любові, миру, патріотизму та з Україною в серці.


Автор: Катерина Рибалко, учитель Шенгурівської ЗОШ І-ІІІ ст.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 червня 2014, 10:15 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації