Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі правоохоронці несуть службу на сході

Кобеляцькі правоохоронці несуть службу на сході

Нещодавно в засобах масової інформації з'явилось повідомлення про те, що в зону проведення антитерористичної операції будуть відправлені всі бойові та патрульні підрозділи Міністерства внутрішніх справ.

Ми вирішили поцікавитись, чи всіх правоохоронців із Кобеляцького району командирують на схід України. Спершу за коментарем журналісти тижневика звернулись до виконуючого обов’язки начальника Кобеляцького райвідділу Віталія Ємця. Він підтвердив той факт, що місцеві правоохоронці будуть відправлені в зону проведення антитерористичної операції. За його словами, у першу чергу, туди поїдуть добровольці.

— До особового складу було доведено, що працівники Кобеляцького райвідділу, згідно розпорядження УМВС, будуть охороняти громадський правопорядок на сході України, — сказав Віталій Ємець. — І серед особового складу знайшлись добровольці, які готові виконувати поставлені завдання.

За словами виконуючого обов’язки начальника Кобеляцького райвідділу, функції, які, імовірно, виконуватимуть правоохоронці, — це патрулювання вулиць. Можливо, вони спільно зі співробітниками ДАІ будуть нести службу на блокпостах. Про кількість правоохоронців, які поїдуть на схід України, нам не повідомили. Адже, за словами Віталія Володимировича, ця інформація призначена для службового користування. Лише сказав, що співробітники Кобеляцького райвідділу будуть відправлені вже цього тижня.

Насамкінець нашої розмови Віталій Ємець висловив слова вдячності тим підприємцям, які придбали для кобеляцьких правоохоронців спеціальну екіпіровку, взуття та продукти харчування. І чоловіки в зону проведення антитерористичної операції поїдуть у повному бойовому спорядженні.

А от співробітники ДАІ вже встигли побувати на сході України. Старший інспектор з адміністративної практики роти ДПС ДАІ Володимир Кобель розповів, що дванадцятеро співробітників ДАІ зі взводу з обслуговування стаціонарного поста № 2 вже повернулися зі сходу України. Зараз там перебувають семеро правоохоронців. Невдовзі їм на зміну вирушать ще троє колег. За словами Володимира Вікторовича, усі вони направлені в зону проведення антитерористичної операції для охорони правопорядку. Наразі несуть службу на блокпостах, що розміщуються на кордоні з Донецькою областю.

У вівторок представники агрофірми «Добробут» передали три бронежилети четвертого рівня захисту співробітникам ДАІ, які невдовзі вирушатимуть на схід України. Ці елементи захисного одягу особисто вручали працівники та генеральний директор агрофірми Олександр Коваленко. Вони самостійно замовили засоби захисту та передали їх у руки правоохоронцям.

— Ми допомагаємо нашим військовим не вперше, — каже Олександр Коваленко. — Скажу, що сьогодні придбати бронежилет не так уже й просто. На першу партію, яку ми замовляли раніше, довелося чекати більше місяця. І, дай Бог, щоб вони нашим хлопцям не знадобилися.


Автор: Дарія СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 червня 2014, 17:29 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації