Вхід | Реєстрація

Поразка «Колоса» у жорсткій боротьбі з «Вимпелом»

Поразка «Колоса» у жорсткій боротьбі з «Вимпелом»

28 червня Стовбина Долина, як зазвичай, зустрічала шанувальників мотоболу. На цей раз Новосанжарський «Колос» у товариському матчі зустрівся з зірками полтавського «Вимпела». Гра завершилась перемогою полтавчан з рахунком 0:2. Голи забили Володимир Тимошенко та Валерій Мороховець.

Чи то гравці «Колоса» розслабилися після перемоги над «Поділлям», але з самого початку ініціативу в свої руки взяли полтавці. На дванадцятій хвилині першого періоду, виконуючи пенальті, новосанжарцям забили перший гол. Воротар, мабуть, був шокований таким початком гри: після голу сидів деякий час біля воріт і не ворушився.

Другий період розпочався з агресивної боротьби за м’яч і падінням гравців у першу ж хвилину. «Вимпел» виконав пенальті, та голкіпер «Колоса» цього разу виявився вправнішим. Мотоболісти не жаліли ні мотоциклів, ні себе: у боротьбі за м’яч гравці злітали з мотоциклів, дуже часто траплялися зіткнення і падіння. Другий гол новосанжарцям забили вже на четвертій хвилині другого періоду.

У перервах фанати мотоциклів підходили, роздивлялися байки, на яких приїхали глядачі, та фотографувалися біля них.

Падіння, рев моторів, сутички у боротьбі за м’яч — так розпочався третій період. На п’ятій хвилині новосанжарці намагалися пробити пенальті, але марно: голкіпер «Вимпела» знає свою справу. На дев’ятій хвилині гравець полтавської команди злетів з мотоцикла, а потім не зміг завести його, тож довелося покинути поле і провести заміну гравця. На одинадцятій хвилині знову падає гравець «Вимпела» і знову мотоцикл глухне, довелося заводити «з толкача» з допомогою глядачів. У третьому періоді голкіпер «Колоса» вправно ловив м’чі, тож отримав оплески та схвальні вигуки від глядачів.

На першій хвилині четвертого періоду новосанжарці пробивали пенальті полтавцям, але марно. Була також спроба скоротити розрив і на сьомій хвилині: шостий номер виконував удар по воротах «Вимпела», та не зміг порадувати новосанжарських уболівальників.

До кінця гри ще було з десяток жорстких зіткнень та падінь, суперечок на полі та не один простріл по воротах, але рахунок більше не мінявся.

Після фінального свистка команди перевіряли на міцність воротарів суперників пробиваючи «одинадцятиметрові». Результатом стали по два голи від кожної команди: у «Колоса» відзначилися третій та дев’ятий номери, а у «Вимпела» найбільш влучними були гравці під номером дев’ять та вісім.

Незважаючи на поразку, глядачі оплесками та вигуками^ «Колос, Колос!», «Колос — чемпіон!» підтримували улюблену команду. Будемо чекати від новосанжарців перемог та видовищної гри. Наступна мотобольна гра на домашньому полі «Колоса» відбудеться 5 липня у ході Чемпіонату України 2014 року проти команди «Восход» із міста Вознесенськ.


Автор: Юрій ОЛІЙНИК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації